Ľudia pre Malacky » Úvod

Krátke správy

27.04.2023
Záchranná brigáda Hasičského a záchranného zboru v Malackách v súčinnosti s Okresným riaditeľstvom Hasičského a záchranného zboru v Malackách pozýva verejnosť pri príležitosti osláv sviatku svätého Floriána, patróna hasičov, na Deň otvorených dverí, ktorý sa uskutoční dňa 05. mája  v čase od 08.30 h do 12.00 h v priestoroch Záchrannej brigády Hasičského a záchranného zboru v Malackách na Továrenskej ulici č. 1.

30.10.2022
Z 10 kandidátov ĽPM sme získali 10 poslaneckých mandátov. Novým poslancom zastupiteľstva sa stane náš kandidát Tomáš Beňo.Kandidát na primátora Juraj Říha uspel so 4171 hlasmi, čo predstavuje 79,81 % z 5 226 platných hlasov odovzdaných všetkým kandidátom.


» Archív krátkych správ

Inzercia

Ordinačné hodiny

Posledné komentáre

eva11.03.2024
Ulica Martina Benku prejde...

Michal11.08.2023
Ulica Martina Benku prejde...

nobody29.06.2023
Primátor Říha: Stavebný ruch ustane...

Gusto25.04.2023
Mesto obstaráva cyklotrasu z...

Max24.03.2023
Začala stavebná úprava svetelnej...

Luboš06.03.2023
Mesto získalo takmer 950 tisíc eur na...

Peter Ditrich06.02.2023
Rok 2023 sa začne výstavbou škôlky...

mm30.04.2022
Futbalový štadión by sa mal...

Príspevky z fóra

jan04.12.2023

Jana19.10.2022

dj24.03.2022

Peter Ditrich16.03.2022

Ondro05.08.2021


Príspevky z tém

otázka19.04.2017
Družstevná v Malackách

riki18.03.2015
Skatepark Malacky

pre pána primátora..16.02.2015
Skatepark Malacky

občan daňový poplat13.02.2015
Skatepark Malacky

ironik12.02.2015
Skatepark Malacky

Predstavujeme súkromné stredné školy v Malackom okrese

Predstavujeme súkromné stredné školy v Malackom okreseUvažujete, na akú strednú školu pôjde študovať Vaše dieťa? Chýba Vám stredoškolské vzdelanie ukončené záverečnou skúškou alebo maturitou? Láka Vás absolvovanie rekvalifikačného kurzu? Ak áno, ste na dobrej adrese. V našom okrese sídlia dve súkromné stredné školy, o ktorých však stále nevie mnoho ľudí. A možno medzi nich patria aj tí, ktorých ponuka štúdia zaujme.

Zahrajme sa vo Farbičkách

Zahrajme sa vo FarbičkáchNa Brnenskej ulici v Malackách, pri A-centre oproti Kauflandu, vyrástlo multifunkčné detské CENTRUM FARBIČKY. Detičky do 12 rokov priláka pestrou ponukou hracích prvkov a rodičov potešia doplnkové služby. V zariadení s rozlohou 600 m² nájdete priestor nielen na hranie, ale i možnosť navštevovať Výtvarníček pod vedením skúseného odborníka.

Predstavujeme Richarda Hájka

Predstavujeme Richarda HájkaRichard Hájek kandiduje na spoločnej občianskej kandidátke so skúsenosťami člena mestskej komisie pre územný rozvoj, dopravu a životné prostredie. Ako poslanec by sa chcel venovať životnému prostrediu, keďže jeho pozitívny vzťah k prírode zohral dôležitú úlohu aj pri výbere jeho štúdia a neskôr povolania. Má 38 rokov a kandiduje spolu s Milanom Ondrovičom a Gabikou Janíkovou v jeho domovskom 6. volebnom obvode.

Predstavujeme Natašu Špelicovú

Predstavujeme Natašu ŠpelicovúNataša Špelicová sa pridala k spoločnej občianskej kandidátke s dlhoročnými skúsenosťami predsedníčky Rady školy pri ZŠ Záhorácka a členky mestskej komisie pre vzdelávanie, mládež a šport. Spoluzakladala Materské centrum Vánok ako aj naše občianske združenie Ľudia pre Malacky. Má 48 rokov a kandiduje spolu s Pavlom Tedlom a Katarínou Trenčanskou v 5. volebnom obvode.

Predstavujeme Stanislavu Havierníkovú

Predstavujeme Stanislavu HavierníkovúStanislava Havierníková je ďalšou tvárou, ktorá sa pridala do spoločnej občianskej kandidátky na poslancov mestského zastupiteľstva. Je novou členkou nášho občianskeho združenia a presvedčená, že aj obyčajní ľudia bez predchádzajúceho politického zázemia majú čo ponúknuť verejnosti. Má 29 rokov a kandiduje spolu s Jánom Brandejsom a Zuzanou Baligovou v 4. volebnom obvode.

Predstavujeme Jána Brandejsa

Predstavujeme Jána BrandejsaJán Brandejs kandiduje s nami na občianskej kandidátke ako nová tvár bez politických skúseností. Trénuje mládež v boxerskom klube ABC Malacky, ktorému aj predsedá. Športu sa venuje od svojich pätnástich rokov a je tiež témou, ktorej by sa ako poslanec venoval naďalej. Chce vrátiť športu v Malackách dôstojnosť a pomôcť ho dostať na úroveň, ktorú si podľa neho zaslúži. Má 35 rokov a kandiduje v 4. volebnom obvode.

Predstavujeme Martina Mráza

Predstavujeme Martina MrázaMartin Mráz je ďalšou posilou našej občianskej kandidátky. Dlhoročne sa venuje ochrane prírody nielen v Malackách, ale aj v Chránenej krajinnej oblasti Záhorie. Zaujíma ho problematika spracovania odpadov a aktuálne pracuje na projekte nového mestského lesoparku. Má 35 rokov a kandiduje spolu s Vierou Máriou Adamovičovou a Katkou Berkešovou v 3. volebnom obvode na Záhoráckej ulici.

Predstavujeme Vieru Máriu Adamovičovú

Predstavujeme Vieru Máriu AdamovičovúViera Mária Adamovičová je ďalšou novou tvárou na našej kandidátke. V Malackách sa narodila, vyrastala, chodila do školy a v škole aj skončila - ako učiteľka. Jej devízou je aktívne ovládanie nemčiny a skúsenosti s projektami na rozvoj cestovného ruchu, čo ju predurčuje k tomu, aby otvorila tému partnerských vzťahov mesta. Má 32 rokov a kandiduje v 3. obvode Záhorácka, kde aj dlhodobo pôsobí na základnej škole.

Predstavujeme Tomáša Bendu

Predstavujeme Tomáša BenduTomáš Benda je ďalšou novou tvárou, ktorá s nami kandiduje na spoločnej občianskej kandidátke na poslancov. Mladý človek, ktorý má plno nápadov a obrovskú chuť pridať ruku k dielu. Mnohí ho poznáte z podujatí UV_zbery spojené s čistením prostredia Malaciek alebo kultúrneho festivalu UV_festival, kde pomáha s organizačným zabezpečením. Má 30 rokov a kandiduje spolu s Luciou Vidanovou v 2. obvode.

Predstavujeme Luciu Vidanovú

Predstavujeme Luciu VidanovúJej meno nie je pre Malačanov neznáme a posunutie do pozície kandidátky na poslankyňu žiadnym veľkým prekvapením. V hlave má veľa nápadov ako zlepšiť komunitný život v meste a v srdci vášeň pre Malacky. O to viac sa tešíme, že po štyroch rokoch dopĺňa našu občiansku kandidátku práve Lucia Vidanová. Má 33 rokov a kandiduje v 2. obvode.

Predstavujeme Petra Ondruša

Predstavujeme Petra OndrušaPeter Ondruš je prvou novou tvárou, ktorá sa pripojila do spoločnej občianskej kandidátky na poslancov mestského zastupiteľstva. Má 35 rokov a kandiduje v 1. volebnom obvode na Juhu, kde dlhodobo pôsobí ako pedagóg na základnej škole.