Ľudia pre Malacky » Úvod

Krátke správy

27.04.2023
Záchranná brigáda Hasičského a záchranného zboru v Malackách v súčinnosti s Okresným riaditeľstvom Hasičského a záchranného zboru v Malackách pozýva verejnosť pri príležitosti osláv sviatku svätého Floriána, patróna hasičov, na Deň otvorených dverí, ktorý sa uskutoční dňa 05. mája  v čase od 08.30 h do 12.00 h v priestoroch Záchrannej brigády Hasičského a záchranného zboru v Malackách na Továrenskej ulici č. 1.

30.10.2022
Z 10 kandidátov ĽPM sme získali 10 poslaneckých mandátov. Novým poslancom zastupiteľstva sa stane náš kandidát Tomáš Beňo.Kandidát na primátora Juraj Říha uspel so 4171 hlasmi, čo predstavuje 79,81 % z 5 226 platných hlasov odovzdaných všetkým kandidátom.


» Archív krátkych správ

Inzercia

Ordinačné hodiny

Posledné komentáre

eva11.03.2024
Ulica Martina Benku prejde...

Michal11.08.2023
Ulica Martina Benku prejde...

nobody29.06.2023
Primátor Říha: Stavebný ruch ustane...

Gusto25.04.2023
Mesto obstaráva cyklotrasu z...

Max24.03.2023
Začala stavebná úprava svetelnej...

Luboš06.03.2023
Mesto získalo takmer 950 tisíc eur na...

Peter Ditrich06.02.2023
Rok 2023 sa začne výstavbou škôlky...

mm30.04.2022
Futbalový štadión by sa mal...

Príspevky z fóra

jan04.12.2023

Jana19.10.2022

dj24.03.2022

Peter Ditrich16.03.2022

Ondro05.08.2021


Príspevky z tém

otázka19.04.2017
Družstevná v Malackách

riki18.03.2015
Skatepark Malacky

pre pána primátora..16.02.2015
Skatepark Malacky

občan daňový poplat13.02.2015
Skatepark Malacky

ironik12.02.2015
Skatepark Malacky

Malacky vykročia do ďalších štyroch rokov v stabilnej zostave

Malacky vykročia do ďalších štyroch rokov v stabilnej zostaveVo funkcii primátora Malaciek bude po sobotňajších voľbách pokračovať Juraj Říha. Do poslaneckých lavíc zasadne 14 súčasných poslancov. Novými poslancami sa stali Štefan Hronček a Adam Janík. Opätovne sa vracajú do poslaneckých lavíc Ladislav Čas a Marián Andil. Podľa primátora bude celé zvolené zastupiteľstvo tvoriť kompaktný tím, ktorý by mal už na jar pokračovať v schvaľovaní kultúrneho domu a športového tréningového komplexu s multifunkčnou a zimnou halou.

V sobotu príďte voliť

V sobotu príďte voliťĽPM: Začalo sa moratórium pred voľbami. Ešte pred jeho začatím sa strhla odporná antikampaň proti Jurajovi Říhovi, nášmu kandidátovi na primátora. V Malackách sa toho za posledné štyri roky urobilo veľa a mesto získalo rešpekt a ocenenia v mnohých celoslovenských hodnoteniach. Máme možnosť pokračovať v začatej práci, ale Juraj Říha a naši kandidáti na poslancov potrebujú vašu podporu. Príďte v sobotu voliť!

6. obvod chcú zastupovať Marián Andil, Richard Hájek a Milan Ondrovič

6. obvod chcú zastupovať Marián Andil, Richard Hájek a Milan OndrovičMáme kandidátov aj v 6. volebnom obvode - Padzelek, Rádek a Partizánska. Trojica chalanov Marián Andil, Richard Hájek a Milan Ondrovič nie sú nováčikovia, ale skúsení samosprávni harcovníci. Za ich pôsobenia v zastupiteľstve sa spustila výstavba kanalizácie, kompletné rekonštrukcie ulíc a modernizácia športového areálu v Zámockom parku. Sú odhodlaní dotiahnuť začatú prácu. Ale potrebujú vašu podporu vo voľbách.

V 5. obvode Adam Janík, Pavol Tedla a Katarína Trenčanská

V 5. obvode Adam Janík, Pavol Tedla a Katarína TrenčanskáV 5. volebnom obvode sa urobil veľký kus práce za posledné roky. Spolu so súčasnými dvomi poslancami Katarínou Trenčanskou a Pavlom Tedlom kandiduje aj Adam Janík. Obyvatelia majú tri hlasy. Prosíme o ich spoločnú podporu, aby sme mohli pokračovať v trende začatých rekonštrukcií. Veríme, že vás nesklamú. Viac o ich spoločných cieľoch prinášame v článku.

Adam Janík sa uchádza o dôveru v piatom volebnom obvode

Adam Janík sa uchádza o dôveru v piatom volebnom obvode"V súčasnosti je nielen moderné, ale aj správne dažďovú vodu neodvádzať, ale skôr podporovať prirodzenú retenciu územia, teda laicky povedané, zadržiavanie vody tam, kde spadne," vysvetľuje Adam Janík v rozhovore a nielen to, ale aj ako by sa malo mesto pripraviť na čoraz intenzívnejšie dažde. Adam patrí medzi menej známe osoby v týchto komunálnych voľbách. Kandiduje v 5. volebnom obvode a mimo iného ponúka svoje poznatky z problematiky protipovodňovej ochrany. Tej sa venuje aj na akademickej pôde Stavebnej fakulty Slovenskej technickej univerzity.

V štvrtom obvode kandiduje Zuzana Baligová

V štvrtom obvode kandiduje Zuzana BaligováTeší nás, že Zuzka Baligová sa opätovne uchádza o zvolenie za poslankyňu zastupiteľstva. Kandiduje v štvrtom volebnom obvode a medzi jej hlavné ciele patrí dokončenie rekonštrukcie spádovej Základnej školy na Záhoráckej ulici či pokračovanie v trende začatých rekonštrukcií ciest a chodníkov. V súčasnosti vedie Radu školy pri Materskej škole a venuje sa rozvoju školstva v meste.

Na Záhoráckej kandidujú Viera Adamovičová a Martin Mráz

Na Záhoráckej kandidujú Viera Adamovičová a Martin MrázV 3. volebnom obvode kandidujú na poslancov mestského zastupiteľstva Viera Mária Adamovičová a Martin Mráz. Obom je už prostredie malackej samosprávy známe. Vierku poznáme aj ako pedagogičku zo Základnej školy na Záhoráckej ulici a Maťa Mráza ako oddaného ochranára či vedúceho rôznych environmentálnych krúžkov pre deti. Obaja sa snažia o postupnú rekonštrukciu vnútroblokov medzi bytovými domami a obnovu základnej školy. Sme radi, že chcú aj ďalej pokračovať vo svojej práci.

O dôveru obyvateľov sa uchádza aj Lucia Vidanová

O dôveru obyvateľov sa uchádza aj Lucia VidanováLucia Vidanová robí skvelú prácu. Nielenže je srdcom oddaná neziskovke Vstúpte, ale svoju energiu venuje tiež organizovaniu podujatia Malacká šošovica. Malacká samospráva jej nie je cudzia. Lucka si svojím prístupom vybudovala rešpekt v mnohých organizáciách ako aktívna podporovateľka transparentnosti a otvorenosti. A nás teší, že sa opätovne uchádza o dôveru obyvateľov v 2. volebnom obvode.

Na Juhu kandiduje aj Ladislav Čas

Na Juhu kandiduje aj Ladislav ČasSme radi, že v 1. volebnom obvode na Juhu kandiduje na poslanca mestského zastupiteľstva aj Ladislav Čas. Dlhoročnému Južanovi a fanúšikovi športu v Malackách nie je prostredie samosprávy cudzie. V minulosti záujmy obyvateľov už ako poslanec zastupoval. Je presvedčený, že začatým pozitívnym zmenám na Juhu vie pomôcť a presadiť mnohé ďalšie návrhy.