Ľudia pre Malacky » Prosím príďte voliť

Krátke správy

27.04.2023
Záchranná brigáda Hasičského a záchranného zboru v Malackách v súčinnosti s Okresným riaditeľstvom Hasičského a záchranného zboru v Malackách pozýva verejnosť pri príležitosti osláv sviatku svätého Floriána, patróna hasičov, na Deň otvorených dverí, ktorý sa uskutoční dňa 05. mája  v čase od 08.30 h do 12.00 h v priestoroch Záchrannej brigády Hasičského a záchranného zboru v Malackách na Továrenskej ulici č. 1.

30.10.2022
Z 10 kandidátov ĽPM sme získali 10 poslaneckých mandátov. Novým poslancom zastupiteľstva sa stane náš kandidát Tomáš Beňo.Kandidát na primátora Juraj Říha uspel so 4171 hlasmi, čo predstavuje 79,81 % z 5 226 platných hlasov odovzdaných všetkým kandidátom.


» Archív krátkych správ

Inzercia

Ordinačné hodiny

Posledné komentáre

eva11.03.2024
Ulica Martina Benku prejde...

Michal11.08.2023
Ulica Martina Benku prejde...

nobody29.06.2023
Primátor Říha: Stavebný ruch ustane...

Gusto25.04.2023
Mesto obstaráva cyklotrasu z...

Max24.03.2023
Začala stavebná úprava svetelnej...

Luboš06.03.2023
Mesto získalo takmer 950 tisíc eur na...

Peter Ditrich06.02.2023
Rok 2023 sa začne výstavbou škôlky...

mm30.04.2022
Futbalový štadión by sa mal...

Príspevky z fóra

jan04.12.2023

Jana19.10.2022

dj24.03.2022

Peter Ditrich16.03.2022

Ondro05.08.2021


Príspevky z tém

otázka19.04.2017
Družstevná v Malackách

riki18.03.2015
Skatepark Malacky

pre pána primátora..16.02.2015
Skatepark Malacky

občan daňový poplat13.02.2015
Skatepark Malacky

ironik12.02.2015
Skatepark Malacky

Prosím príďte voliť

Kampaň sa končí. Prežil som náročné obdobie, ktoré ma však ubezpečilo, že to má význam. Ďakujem všetkým ľuďom za povzbudenie a tie hodiny rozhovorov, ktoré sme mohli viesť o meste. Som pripravený niesť zodpovednosť za to, ako sa bude mesto správať k občanovi. Chcem v tejto skúške uspieť, prosím však o dôveru.

Heslá, letáky, halušky. To všetko bude po sobote zabudnuté, začne realita. Do týchto volieb som vstupoval s odhodlaním predstaviť svoje myšlienky o budúcej podobe mesta. Chcel som, aby si volič mohol vyberať z rôznych ponúk. Avšak neočakával som, že sa počas kampane nebude bojovať za niečo, ale proti niekomu. A to len kvôli tomu, že niekto iný nechce stratiť svoj doterajší vplyv. Zažil som urážky, falošné prezývky na internete, množstvo fám, anonymné udania. Napriek tomu som si zachoval vecnosť a venoval sa len vysvetľovaniu svojho volebného programu. Týmto spôsobom aj so cťou kampaň dokončím.

Milí Malačania, pre mnohých nie som nová tvár. Neobjavil som sa dva mesiace pred voľbami, ale osem rokov hájil verejný záujem a bránil práva občanov, hoci niektorí v tom čase radšej mlčali. Na poslednej spoločnej debate kandidátov v kine som dal verejne svoje slovo, že ak získam dôveru vás, Malačanov, urobím všetko pre to, aby som vás nesklamal a zrealizoval svojich osem prioritných tém. Môžete sa v tomto na mňa spoľahnúť. Uvedomujem si totiž, ako prísne by bola voči mne nastavená latka a vaša ďalšia pozornosť. Som však na to pripravený. Mám veľa energie a odhodlania dokázať význam slov, že občan nemôže byť mestu ľahostajný.

Budem s pokojom a pokorou rešpektovať akýkoľvek výsledok volieb a naďalej pomáhať Malackám. Aj ak sa väčšina voličov rozhodne, že im vyhovuje súčasný stav. Chcem vás opätovne poprosiť o moju podporu a aby ste nepodcenili už túto sobotu 15. novembra účasť vo voľbách. Nie je ešte vôbec rozhodnuté. Rozhodnete o tom až vy, preto je každý jeden hlas dôležitý.

Mám to šťastie, že mám okolo seba 15 ľudí, ktorí kandidujú na poslancov mestského zastupiteľstva. Spája nás spoločný program a záujem na tom, aby sa toto mesto po ďalšej etape svojho života nadýchlo. Sú to všetko nezávislí odborníci z rôznych profesií, ktorí majú moju absolútnu dôveru a verím im, že rovnako ako ja sa na nich budete môcť spoľahnúť aj vy. Prosím, dajte im svoj hlas a krúžkujte ich spoločne. Každý jeden z nich má nápady, jasný protikorupčný postoj a kandiduje, aby ponúkol mestu svoje skúsenosti a to najlepšie z neho.

Ak môžeme, dajme týmto ľuďom šancu dokázať, že to myslia vážne. Ako som dostal túto šancu ja pred mnohými rokmi. Ak veríme, presvedčme aj ostatných - rodinu, priateľov, známych či kolegov. Máme na to ešte čas.

A ja vám za to úprimne ďakujem,

Juraj Říha



pošli na vybrali.sme.sk

Pridaj svoj komentár

Pre pridávanie komentárov platia rovnako pravidlá dohodnuté pre diskusiu. Príspevok sa zobrazí v diskusii až po autorizácii administrátorom, takže ho prosím neposielajte viackrát.


Opíšte tento kontrolný text: lpm

Komentáre k článku

12.11.2014 11:06:11 | bo

Priatelia dnes končí volebná kampaň. Už Vám nebudem zahlcovať nástenky politickými komentármi, fotkami komunistov a iných významných politikov. Po pravde už mňa to ani nebaví a na tento deň som sa velmi tešil.
Chcem Vás poprosiť , ale o jednu vec. Chodte v sobotu voliť. Hlavne mladí chodte. nenechajte za seba rozhodovať svojic starých rodičov a ogulášovaných voličov.
Myslím si, že práve teraz je to dôležité. Je 25 rokov od Nežnej revolúcie, kedy skončil komunizmus, ale Tí páni ŠTBáci a komunisti sú tu stále a ovládajú celú republiku a robia si tu , čo len chcú. V sobotu máme šancu im to spočítať. Nemusia mať chápadlá úplne všade a nedovolme im ovládať aj obce a mestá po celom Slovensku.
Systém politických strán na Slovensku úplne zlyhal. Strany sa stali otrokmi mecenášov a politici zase otrokmi svojich strán bez vlastného slobodného rozhodovania. Na prvom mieste je oligarcha alebo finančná skupina, na druhom mieste je strana, na tretom mieste je politik a jeho osobné záujmy a na poslednom mieste je občan. Toho politici potrebujú len za štyri roky. Vtedy mu slúbia všetko, uvaria mu guláš, halušky, hrajú mu na gitare, rozdávajú zákusky, pivečko a neviem , čo ešte všetko.
A deň po volbách je občan zase na štvrtom mieste.
Práve preto podporujem občianskeho kandidáta a v našom meste budem voliť Juraja Ríhu /prekvapenie/.
Je v politike 8 rokov, bol poslancom a za tie roky dokázal ľuďom, že je tu pre nich a nie pre niekoho iného. Neobjavil sa v auguste z ničoho nič, ale poctivo tu pracuje niekolko rokov práve pre občanov.
Odmietol podporu konkrétnych politikov, odmietol podporu politických strán a ide do volieb ako občiansky kandidát. Nepotrebuje mať za sebou vládnu stranu a posielať do Bratislavy spojky, aby zmenili podporu od iného kandidáta a dali ju jemu, nepotrebuje posielať spojky a prehovárať celý mesiac iných kandidátov , aby odstúpili v prospech neho , pretože zastupuje občanov a nie spojky, strany a ich komplicov.
Juraj predstavil jasny program . Body, ktore su jasne , zrozumitelne a predstavil ho uz pred dvomi mesiacmi. Je to jeho vizia občanom a nie na poslednú chvilku ukradnuté myšlienky od ostatných kandidátov a rýchlo vytlačené a hodené do schránok. O jeho programe sa diskutovalo na roznych forach, samozrejme nemusí byť dokonalý , ale kandidát na primátora musí vedieť s čím ide pred občanov a čo chce pre naše mesto urobiť. Účty bude skladať za štyri roky nám občanom, nie svojej strane.
Kampaň bola špinavá.
Všetci sa tešili , ked vznikali komunity , ktoré šírili velmi doležité informácie o zmazaných falošných profiloch. Všetci sa tešili , lajkovali, zdielali články tejto významnej komunity. Juraja bol osočovaný na roznych forach,boli širené nepravdive spinave informacie s umyslom poskodit ho a hlavne zosmiesnit, bol označovaný za arogantného, sebeckého, zahladeného do seba,neochotný prijať iný názor. Niekto sa snažil v meste vytvoriť obraz Mussoliniho, ktorý má rád len seba, na Mestskom úrade je šírená panika, ako ich ide všetkých zamestnancov vyhodiť a podobne. Kto sa s ním ráz stretol, tak vie, že je to normálny slušný rovný chlap. Ale prečo to píšem?
Lebo takáto kampaň bola v jeho prípade. A ked vyhodím na nástenku leták zo stránky vládnej strany /leták , ktorý vyrobil Smer/ , tak zrazu som človek bez chrbtovej kosti, ktorý vedie antikampan a zrazu mám správy, že čo som si to dovolil vyhodiť a preco ohováram iného kandidáta. Nikdy som protikandidátov neurážal, neohováral a to, že som zverejnil fotku vládnej strany alebo fotku kandidáta na primátora s predstavitelmi vládnej strany je ich problém, nie môj. Ja som ich nefotil.
Ako som už raz písal, volby skončia a budeme musieť ísť aj spolu na pivo. Dva mesiace sme sa tu naťahovali, robili si jeden z druhého srandu , ale nikdy som nevymazal niekoho z priatelov za to, že podporuje iného kandidáta alebo za to, že má opačný názor.
Všetky politické príspevky som vymazal. Ak môžte, tak tento už nekomentujte a chodte radšej v sobotu voliť. Nech sú Vaše deti na Vás hrdé, Vaše maňky nech dlho žijú a nech ste všetci zdraví. Mier
P.S.: riaditel AD HOCu ani inú funkciu v meste a na úrade mať nebudem nai ja, ani nikto z mojej rodiny a ani nikto z mojich blízkych. Politika sa dá robiť aj bez osobných slubov a podporovať sa majú správni ludia, ktorým veríte a sú Vaši priatelia. Idiota by som nikdy nepodporoval.

12.11.2014 20:36:45 | volicka

V prvom rade palec hore Brano. Určite patrím medzi tých čo pôjdu v sobotu voliť a nenachajú človeka, ktorý si myslí, že príde pár mesiacov pred voľbami a bude tu robiť špinavú kampaň a myslieť si, že oblbne Malačanov haluškami a gulášom. Pán kandidát by sa mal hanbiť za to, že sa prezentuje ako hrdý Malačan a ide si vyvaliť bilboard do centra a zakrýva tak pamiatku mesta, synagogu. Idem ráno do práce a po ceste 3 obrovské bilboardy v centre mesta. Nechutné niečo. Budem voliť pána Rihu, kedže sa jediný prezentuje konkrétnymi zámermi a už niečo pre mesto urobil a nie nejakých príživníkov, ktorí majú len otrepané sľuby a nevedia nič iné len špiniť ľudí. Ešte by ma zaujímalo, koľko krát boli taký kandidáti na Juhu keď sa tam tak vo veľkom robí kampaň. Veď tí ľudia ani nevedia ako to sídlisko poriadne vyzerá tak načo sa tam hrabu??? Už nech je po voľbách a bude svätý pokoj. Už len zostáva veriť, že voľby vyhrá ten skúsenejší a lepší kandidát. Poprosím všetkých východniarov čo sa prezentujú ako hrdí Malačania aby sa pozreli do svojho rodného listu a nehanbili sa za to odkiaľ pochádzajú. Nás rodených Malačanov nikto neoblbne.

13.11.2014 14:18:12 | DNG

Dobry den, viem, ze uz je na to trosku neskoro, ale predsa len by som chcel upozornit na iniciativu Aliancie za rodinu, ktora pred komunalnymi volbami spustila projekt Pomozem rodine, ktorym vyzyva kandidatov v sobotnych volbach, aby sa prihlasili k hodnotam rodiny. Vsimol som si, ze z vasho klubu sa k tejto iniciative pridala Stanislava Haviernikova a z Malaciek este jeden kandidat z ineho klubu. Myslim si, ze je dolezite, aby sa ludia na veducich postoch hlasili k hodnotam rodiny v nasej spolocnosti, zvlast v dnesnej dobe. Ak by sa este niekto z vasho klubu chcel k tomuto projektu pripojit, moze tak urobit na http://www.pomozemrodine.sk a tym dat obcanom aj nasho mesta signal, ze podporuje rodinu. Dakujem.

13.11.2014 20:03:33 | Milan Zavřel

Rad vas budem volit, ked nam date opravit cestu na ulici M. Benku. Pridte sa pozriet, v akom je stave. Desiatky rokov na nas mesto kasle!

16.11.2014 00:25:53 | nobody

blahoželám k víťazstvu

16.11.2014 10:47:13 | Emy

Gratulujem pánovi Říhovi k výsledku vo voľbách, konečne sa niečo zmení v našom meste, dúfam, že k lepšiemu. Zároveň gratulujem aj poslancom za LPM.

18.11.2014 13:36:06 | Adventrné Malacky

blahoželám novozvolenému primátorovi a poslancom.Dúfam, že prvou viditeľnou zmenou budú adventné dni a to niekde v meste a nie zastrčené v zámockom parku. Aj na to ľudia čakajú.