Ľudia pre Malacky » 6. obvod chcú zastupovať Marián Andil, Richard Hájek a Milan Ondrovič

Krátke správy

27.04.2023
Záchranná brigáda Hasičského a záchranného zboru v Malackách v súčinnosti s Okresným riaditeľstvom Hasičského a záchranného zboru v Malackách pozýva verejnosť pri príležitosti osláv sviatku svätého Floriána, patróna hasičov, na Deň otvorených dverí, ktorý sa uskutoční dňa 05. mája  v čase od 08.30 h do 12.00 h v priestoroch Záchrannej brigády Hasičského a záchranného zboru v Malackách na Továrenskej ulici č. 1.

30.10.2022
Z 10 kandidátov ĽPM sme získali 10 poslaneckých mandátov. Novým poslancom zastupiteľstva sa stane náš kandidát Tomáš Beňo.Kandidát na primátora Juraj Říha uspel so 4171 hlasmi, čo predstavuje 79,81 % z 5 226 platných hlasov odovzdaných všetkým kandidátom.


» Archív krátkych správ

Inzercia

Ordinačné hodiny

Posledné komentáre

eva11.03.2024
Ulica Martina Benku prejde...

Michal11.08.2023
Ulica Martina Benku prejde...

nobody29.06.2023
Primátor Říha: Stavebný ruch ustane...

Gusto25.04.2023
Mesto obstaráva cyklotrasu z...

Max24.03.2023
Začala stavebná úprava svetelnej...

Luboš06.03.2023
Mesto získalo takmer 950 tisíc eur na...

Peter Ditrich06.02.2023
Rok 2023 sa začne výstavbou škôlky...

mm30.04.2022
Futbalový štadión by sa mal...

Príspevky z fóra

jan04.12.2023

Jana19.10.2022

dj24.03.2022

Peter Ditrich16.03.2022

Ondro05.08.2021


Príspevky z tém

otázka19.04.2017
Družstevná v Malackách

riki18.03.2015
Skatepark Malacky

pre pána primátora..16.02.2015
Skatepark Malacky

občan daňový poplat13.02.2015
Skatepark Malacky

ironik12.02.2015
Skatepark Malacky

6. obvod chcú zastupovať Marián Andil, Richard Hájek a Milan Ondrovič

Máme kandidátov aj v 6. volebnom obvode - Padzelek, Rádek a Partizánska. Trojica chalanov Marián Andil, Richard Hájek a Milan Ondrovič nie sú nováčikovia, ale skúsení samosprávni harcovníci. Za ich pôsobenia v zastupiteľstve sa spustila výstavba kanalizácie, kompletné rekonštrukcie ulíc a modernizácia športového areálu v Zámockom parku. Sú odhodlaní dotiahnuť začatú prácu. Ale potrebujú vašu podporu vo voľbách.

Šiesty volebný obvod je svojím územím najväčší. Spadá doň časť Rádek, Padzelek aj bytové domy na Partizánskej ulici. Vo všetkých uliciach sa vymenilo nové LED verejné osvetlenie a dobudovala kanalizácia v uliciach Duklianskych hrdinov a Rakárenská. Kompletne sa zrekonštruvali cesty s chodníkmi na Lesnej, Rakárenskej a aktuálne sa dokončujú Písniky.

Nový spojný chodník s osvetlením je aj ku škôlke z Duklianskych hrdinov. Nové osvetlenie sa inštalovalo aj v časti Na majeri za diaľnicou. Na Duklianskych hrdinov a Pezinskej ulici sa vybudovali nové ostrovčeky s priechodmi a nasvietením pre vyššiu bezpečnosť chodcov.

Do obvodu patrí aj materská škôlka na Rakárenskej ulici, ktorá sa zrekonštruovala. S novou strechou, kotolňou, zateplením a oknami v chodbách sa rekonštruovali tiež všetky chodníky v areáli škôlky. So šiestym obvodom je neodmysliteľne spojený aj Zámocký park s kaštieľom a športovým areálom. V oboch prípadoch sa poslanci aktívne zapájali do ich rekonštrukcií. Kaštieľ má kompletne novú strechu s komínmi a spustila sa rozsiahla obnova športového areálu. Po novom multifunkčnom ihrisku s opravenou tribúnou sa urobili nové závlahy, osvetlenia kurtov a futbalového ihriska. Samotný futbalový štadión prechádza postupnou rozsiahlou rekonštrukciou.

Spolu so súčasnými dvomi poslancami za tento obvod Richardom Hájkom a Milanom Ondrovičom kandiduje aj Marián Andil. Celú trojicu kandidátov podporil aj primátor Malaciek Juraj Říha: "Rišo aj Milan pracovali veľmi aktívne ako poslanci celé štyri roky v prospech svojho obvodu. Majú pripravené aj ďalšie návrhy na rekonštrukciu ulíc od Partizánskej cez Dubovského až po Rádek. Veľmi im fandím a podporujem ich, pretože určite nesklamú dôveru obyvateľov. Prijal som aj ich výzvu, aby sme v nasledujúcom volebnom období utlmili prevádzku zberného dvoru a areálu sociálneho bývania na Hlbokej ulici. Rovnako tak sú už teraz veľmi súčinní v riešení odklonu tranzitnej dopravy na diaľnicu, čím dôjde k výraznej úľave obvodu od dopravy."

Ing. Marián Andil (volebné číslo 1)

Vyštudoval Fakultu elektrotechniky a informatiky na Slovenskej technickej univerzite. Celý profesijný život sa venuje projektom so zameraním na priemyselnú automatizáciu. Aj v súčasnosti pracuje ako programátor a lektor v tejto oblasti. Uchádza sa opätovne o dôveru obyvateľov zastupovať šiesty volebný obvod v mestskom zastupiteľstve. V minulosti sa venoval najmä vzdelávaniu mládeže, športu a rozpočtu mesta.

Ing. Richard Hájek (volebné číslo 2)

V súčasnosti zastupuje ako poslanec šiesty volebný obvod v mestskom zastupiteľstve a mestskej komisii pre územný rozvoj, dopravu a životné prostredie. Vyštudoval Lesnícku fakultu vo Zvolene a od roku 1999 pracuje vo Vojenských lesoch a majetkoch SR, kde sa okrem iného venuje problematike životného prostredia. Pomáha mnohým občianskym iniciatívam v riešení environmentálnych problémov v meste.

Ing. Milan Ondrovič, PhD. (volebné číslo 4)

Aktuálne pôsobí ako viceprimátor mesta a venuje sa riešeniu problémov dopravy s dôrazom na rekonštrukciu verejných priestorov a prípravu obchvatu mesta. Vyštudoval architektúru a pozemné stavby, odbor mestské inžinierstvo. Získal doktorát z dopravných stavieb. Preto mu je súčasná práca veľmi blízka. Mestskému plánovaniu a inžinierstvu sa venoval celý svoj profesijný a akademický život ako vysokoškolský pedagóg.

Marián Andil, Richard Hájek aj Milan Ondrovič majú spoločný volebný program. Chceli by pokračovať v začatej rekonštrukcii ciest a chodníkov. Ako hovorí Milan Ondrovič: "Ide síce o finančne náročné investície, ale obnovu si zaslúžia ulice Hurbanova, Partizánska, Hlboká, Dubovského, Jesenského, R. Dilonga, B. Nemcovej a J.Kráľa. Prvé projekty sú už pripravené, aby sme každoročne obnovili po jednej ulici. Radi by sme zintenzívnili aj údržbu zelene, ciest a zlepšili systém zberu a odvozu biologického odpadu. Už na jar by mohli dostať domácnosti novú nádobu na biologický odpad. Ako terajší viceprimátor mesta som bol zapojený do prípravy novej diaľničnej križovatky D2 – Rohožník, ktorá po dobudovaní výrazne odľahčí náš obvod od tranzitnej dopravy. Vybraný je variant s minimálnym zásahom pozemkov a jej plným odhlučnením. Ak dostanem dôveru od obyvateľov, na tomto projekte by som rád pokračoval aj po voľbách."

Pre Mariána Andila je cieľom aj oprava veľkého parkoviska pred nemocnicou na Duklianskych hrdinov. "S Milanom Ondrovičom sme v rámci projektu navrhli aj umiestnenie cyklotrasy, ktorá bezpečne dovedie ľudí od Partizánskej ulice na Rádek. Parkovisko sa môže predĺžiť až po vstup do parku," vysvetľuje svoj zámer M. Andil. Súčasný poslanec Richard Hájek dopĺňa: "V končiacom volebnom období sme presadzovali aj obnovu športovísk v Zámockom parku. Po zrekonštruovanom multifunkčnom ihrisku a tenisových kurtoch chceme dokončiť aj začatú rekonštrukciu futbalového štadióna s veľkým detským ihriskom. Na futbale vidím dosť Rádčanov, vidieť čoraz väčšiu návštevnosť ihrísk. Takže si myslím, že rekonštrukcia štadióna musí kontinuálne pokračovať aj po voľbách Priestor by malo dostať aj nové workoutové ihrisko pre cvičiacich."

Všetci traja trvajú na postupnom znižovaní kapacity areálu sociálneho bývania so zberným dvorom na Hlbokej ulici a spoločne sa zhodli aj na tom, že aj naďalej budú podporovať všetky kroky a návrhy na rekonštrukciu fasády, nádvoria a reprezentačných sál v kaštieli.

V 6. volebnom obvode si obyvatelia v nadchádzajúcich voľbách volia 3 poslancov. Komunálne voľby sa uskutočnia v sobotu 10. novembra od 7.00 h do 22.00 h.

6. volebný obvod

Okrsok č. 11 – volí v: HSF, s.r.o., Ul. Jesenského 50 – vestibul
Ulice patriace do okrsku: Agátova, Brezová, Dielenská, Dubovského, Gaštanová, Javorová, Jelšová, Jesenského, Lipová, Ota Kožucha, Partizánska, Pezinská, Priemyselná, Sadová, Stromová, Továrenská, Záhradná, Zámocká, časť obce Malacky 4008, 4021, 4026, 4622, 4625 a 4627.

Okrsok č. 12 – volí v: Malacký kaštieľ - prízemie vľavo, kancelária RCDM, Zámocká 14
Ulice patriace do okrsku: B. Nemcovej, Duklianskych hrdinov, Džbankáreň, Hlboká, Hodžova, Hurbanova, Janka Kráľa, Lesná, Tichá, Vysoká, Na majeri, Písniky, R. Dilonga, Rakárenská, Táborisko, Časť obce Malacky 2890, 4362 a 4630.



pošli na vybrali.sme.sk

Pridaj svoj komentár

Pre pridávanie komentárov platia rovnako pravidlá dohodnuté pre diskusiu. Príspevok sa zobrazí v diskusii až po autorizácii administrátorom, takže ho prosím neposielajte viackrát.


Opíšte tento kontrolný text: lpm

Komentáre k článku