Ľudia pre Malacky » Úvod

Krátke správy

27.04.2023
Záchranná brigáda Hasičského a záchranného zboru v Malackách v súčinnosti s Okresným riaditeľstvom Hasičského a záchranného zboru v Malackách pozýva verejnosť pri príležitosti osláv sviatku svätého Floriána, patróna hasičov, na Deň otvorených dverí, ktorý sa uskutoční dňa 05. mája  v čase od 08.30 h do 12.00 h v priestoroch Záchrannej brigády Hasičského a záchranného zboru v Malackách na Továrenskej ulici č. 1.

30.10.2022
Z 10 kandidátov ĽPM sme získali 10 poslaneckých mandátov. Novým poslancom zastupiteľstva sa stane náš kandidát Tomáš Beňo.Kandidát na primátora Juraj Říha uspel so 4171 hlasmi, čo predstavuje 79,81 % z 5 226 platných hlasov odovzdaných všetkým kandidátom.


» Archív krátkych správ

Inzercia

Ordinačné hodiny

Posledné komentáre

eva11.03.2024
Ulica Martina Benku prejde...

Michal11.08.2023
Ulica Martina Benku prejde...

nobody29.06.2023
Primátor Říha: Stavebný ruch ustane...

Gusto25.04.2023
Mesto obstaráva cyklotrasu z...

Max24.03.2023
Začala stavebná úprava svetelnej...

Luboš06.03.2023
Mesto získalo takmer 950 tisíc eur na...

Peter Ditrich06.02.2023
Rok 2023 sa začne výstavbou škôlky...

mm30.04.2022
Futbalový štadión by sa mal...

Príspevky z fóra

jan04.12.2023

Jana19.10.2022

dj24.03.2022

Peter Ditrich16.03.2022

Ondro05.08.2021


Príspevky z tém

otázka19.04.2017
Družstevná v Malackách

riki18.03.2015
Skatepark Malacky

pre pána primátora..16.02.2015
Skatepark Malacky

občan daňový poplat13.02.2015
Skatepark Malacky

ironik12.02.2015
Skatepark Malacky

Kovová zábrana odstránená

Kovová zábrana odstránenáKovová zábrana, ktorej sme informovali na portáli LPM.sk koncom marca, je odstránená. Síce sa nám nepodarilo zistiť, kto túto zábranu načierno postavil, teší nás, že zábrana je už zbúraná. Ľudia tak môžu opäť prechádzať cez mostík pri Ul. J. Kráľa.

Pípali ste pri odchode z Tesca?

Pípali ste pri odchode z Tesca?Stalo sa vám, že ste pri východe z hypermarketu Tesco začali "pípať"? Pristúpil k vám pracovník bezpečnostnej služby a začal vám kontrolovať obsah tašky a jej zhodu s pokladničným blokom? Ozvali sa nám zákazníci, ktorí zažili túto situáciu opakovane a príjemné im to veru nebolo. Oslovili sme teda spoločnosť s otázkou, čo tieto problémy spôsobuje.

Prečo včera trúbili vlaky?

Prečo včera trúbili vlaky?"Od rána (29. 3.) nám tu pri dome vytrubujú vlaky prechádzajúce železničnými priecestiami," zavolala do redakcie naša čitateľka. "Sveteľná signalizácia je vypnutá, vlaky príchod k priecestiu oznamujú hlučným trúbením. Dieťa sa mi strháva zo spánku a vôbec neviem, dokedy to bude trvať, či deň, či týždeň alebo mesiac," dodala. Zistili sme príčinu.

Parkujúce auto blokuje vybudovanie stojiska na kontajnery

 Parkujúce auto blokuje vybudovanie stojiska na kontajneryDOPLNENÉ O VYRIEŠENIE. Do redakcie LPM.sk napísala obyvateľka Záhoráckej ulice. Jej postreh súvisí s výstavbou polyfunkčnej budovy Florián a zabratím parkovacích miest pre stojisko kontajnerov. Zisťovali sme, aký je aktuálny stav.

Kto postavil zábranu?

Kto postavil zábranu?Redakcia LPM.sk dostala zaujímavý podnet, ktorý sa týka znepriechodnenia uličky pri ulici J. Kráľa. Zatiaľ nie je známych veľa informácií, preto ak viete o niekom, kto postavil zábranu a prečo, dajte nám vedieť.

Kontajner pred vstupom

Kontajner pred vstupomAKTUALIZOVANÉ - Dnes vyberáme z pošty zaujímavý postreh od čitateľa, ktorý nám poslal fotografie zberného kontajnera na sklo. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby nebol umiestnený pri vstupe do materskej škôlky, cez ktorý prejde denne mnoho malých škôlkarov. Čitateľ sa zamýšľa nad vhodnosťou umiestnenia.

Južanské cesty pod drobnohľadom

Južanské cesty pod drobnohľadomNa spoločný e-mail info@lpm.sk sme dostali ďalší podnet od obyvateľov Malaciek. Dnes vyberáme z pošty správu od Južana, ktorý nám poslal fotografie cesty pod jeho oknami. Konkrétne sa pýta, či a kedy sa začne s opravou ciest v tomto sídlisku. Autor ukazuje hlavne na kritický stav vozovky na ulici Ľ. Fullu.

Vybrali sme z pošty: Duklianskych hrdinov

Vybrali sme z pošty: Duklianskych hrdinovNa problém rýchlosti dopravy a znečisťovanie fasád rodinných domov upozornil ešte vo februári obyvateľ ulice Duklianskych hrdinov.

Vybrali sme z pošty: Stromová

Vybrali sme z pošty: StromováZ pošty, ktorú dostávame od vás, čitateľov LPM.sk, dnes vyberáme postreh obyvateľa Padzelku. Poslal nám fotografie zo Stromovej ulice, kde sa inštalujú v týchto dňoch spomaľovacie pásy.

Vybrali sme z pošty: Bernolákova

Vybrali sme z pošty: BernolákovaDOPLNENÉ 18.10 h - Z pošty, ktorú dostávame od vás, čitateľov LPM.sk, vyberáme zaujímavý postreh a fotografiu.

Vybrali sme z pošty: Záhorácka

Vybrali sme z pošty: ZáhoráckaNespokojní obyvatelia bytového domu na Záhoráckej ulici nám poslali svoj pohľad na rekonštrukcie chodníkov v meste. Poukazujú pritom na dlhodobo neriešenú situáciu zaplavovania chodníka pred ich bytovým domom a podľa ich slov nepotrebné rekonštrukcie iných chodníkov v meste. Obávajú sa jarných dažďov, počas ktorých sa cez chodník nedostanú do svojich vchodov.