Ľudia pre Malacky » Kotlebovci smerujú do Malaciek

Krátke správy

27.04.2023
Záchranná brigáda Hasičského a záchranného zboru v Malackách v súčinnosti s Okresným riaditeľstvom Hasičského a záchranného zboru v Malackách pozýva verejnosť pri príležitosti osláv sviatku svätého Floriána, patróna hasičov, na Deň otvorených dverí, ktorý sa uskutoční dňa 05. mája  v čase od 08.30 h do 12.00 h v priestoroch Záchrannej brigády Hasičského a záchranného zboru v Malackách na Továrenskej ulici č. 1.

30.10.2022
Z 10 kandidátov ĽPM sme získali 10 poslaneckých mandátov. Novým poslancom zastupiteľstva sa stane náš kandidát Tomáš Beňo.Kandidát na primátora Juraj Říha uspel so 4171 hlasmi, čo predstavuje 79,81 % z 5 226 platných hlasov odovzdaných všetkým kandidátom.


» Archív krátkych správ

Inzercia

Ordinačné hodiny

Posledné komentáre

eva11.03.2024
Ulica Martina Benku prejde...

Michal11.08.2023
Ulica Martina Benku prejde...

nobody29.06.2023
Primátor Říha: Stavebný ruch ustane...

Gusto25.04.2023
Mesto obstaráva cyklotrasu z...

Max24.03.2023
Začala stavebná úprava svetelnej...

Luboš06.03.2023
Mesto získalo takmer 950 tisíc eur na...

Peter Ditrich06.02.2023
Rok 2023 sa začne výstavbou škôlky...

mm30.04.2022
Futbalový štadión by sa mal...

Príspevky z fóra

jan04.12.2023

Jana19.10.2022

dj24.03.2022

Peter Ditrich16.03.2022

Ondro05.08.2021


Príspevky z tém

otázka19.04.2017
Družstevná v Malackách

riki18.03.2015
Skatepark Malacky

pre pána primátora..16.02.2015
Skatepark Malacky

občan daňový poplat13.02.2015
Skatepark Malacky

ironik12.02.2015
Skatepark Malacky

Kotlebovci smerujú do Malaciek

AKTUALIZOVANÉ 18.6. : Malacky sa stanú miestom konania stretnutia priaznivcov strany Ľudová strana Naše Slovensko, známych pod menom "kotlebovci". Internetom sa šíri informačný leták k akcii, ktorá je zvolaná už na tento týždeň v nedeľu. Podľa infomácií šíriacich sa na sociálnej sieti FB, plánované stretnutie sa presúva z mestského úradu, k obchodnému domu AFK na Záhoráckej ulici.

Šíriace sa informácie o plánovanom stretnutí priaznivcov Ľudovej strany Naše Slovensko v Malackách sa potvrdili. Na svojej internetovej stránke kotlebovci už uvádzajú pozvanie na stretnutie pod názvom "Proti teroru v Malackách!", ktoré je zvolané na nedeľu 19. júna o 15.00 h pred budovu mestského úradu.

Zvolávatelia stretnutia sa odkazujú na neriešený problém občianskeho spolužitia na Družstevnej ulici. V letáku sa uvádza, že cigánsky teror v Malackách presiahol únosnú mieru a stažnosti obyvateľov mesta všetci zodpovední dlhodobo ignorujú.

Informačný leták uverejnený na stránke ĽS Naše Slovensko

Stretnutie je zvolané v čase po zverejnení článku v Živote s názvom Sused sa vie vcítiť do kože vraha z Devínskej Novej Vsi.

Bližšie informácie nie sú známe, ako aj program stretnutia. Stretnutie však môže predstavovať bezpečnostné riziko, preto sme o stretnutí už informovali zodpovedných pracovníkov mesta, primátora mesta, prednostu mestského úradu, náčelníka mestskej polície a predsedu Komisie pre ochranu verejného poriadku. Skúsenosti z niektorých podobných stretnutí sú spojené s rušením verejného poriadku.

VIDEO
R
eportáž TV Markíza k situácii v Šarišských Michaľanoch


Predstavitelia portálu LPM.sk sa dištancujú od názorov prezentovaných predstaviteľmi ĽS Naše Slovensko, ako aj od prejavov a stretnutí, ktoré môžu smerovať k vyvolávaniu nepokoja. Zverejnenie informácie považujeme za potrebné z dôvodu upozornenia verejnosti na prípravu akcie, ktorá môže vyvolať narušenie verejného poriadku.

Podporujeme riešenie občianskeho spolužitia na Družstevnej ulici pokojnými prostriedkami. Vyjadrujeme plné pochopenie dotknutým obyvateľom. Snažíme sa situáciu na Družstevnej ulici monitorovať a sprostredkúvať verejnosti dôležité informácie o dianí. Posledné informácie sme zverejnili o rozhodnutí súdu.


Mesto vydalo oficiálne vyhlásenie

V krátkej reakcii na naše oznámenie potvrdil Ing. Dušan Vavrinec, prednosta mestského úradu, že akcia zatiaľ nebola oficiálne ohlásená. Prednosta mestského úradu uviedol, že už prebehli pracovné stretnutia vo veci spolupráce Okresného riaditeľstva Policajného zboru a Mestskej polície.

V poludňajších hodinách zverejnil mestský úrad na oficiálnej internetovej stránke mesta vyhlásenie k tejto internetom avizovanej akcii. "V prípade konania sa zhromaždenia napriek jeho neoznámeniu obci v zákonom stanovenej lehote, bude obec v tejto veci postupovať a konať v súlade s § 12 zákona o zhromažďovacom práve." Čo podľa zákona znamená, že zástupca mesta vyzve zvolávateľa, aby zhromaždenie bez meškania ukončil. Pokiaľ zvolávateľ neurobí účinné opatrenia, aby sa účastníci pokojne rozišli, oznámi zástupca mesta účastníkom, že je zhromaždenie rozpustené, a vyzve ich aby sa pokojne rozišli.


Marián Kotleba potvrdil účasť

Marián Kotleba, predstaviteľ ĽS Naše Slovensko potvrdil pre portál LPM.sk účasť na zvolanom stretnutí v nedeľu. "Vyhlásenie, zverejnené na webových stránkach mesta Malacky, vnímam ako snahu vopred ospravedlniť pripravovanie porušenia zákona zo strany orgánov štátnej moci, resp. orgánov verejnej správy," uviedol v reakcii na vyhlásenie mesta k plánovanému stretnutiu. K otázke priameho pochodu na Družstevnú ulicu sa nevyjadril.


Družstevná očakáva pochod

Na avizované stretnutie v nedeľu sa pripravuje okrem obyvateľov Družstevnej ulice aj rómska rodina. Napriek tomu, že nebol ohlásený na meste pochod na Družstevnú ulicu, na prednej čiernej stavbe je vidieť čerstvo zamurované okno do ulice.

Dnes pribudli nad bránou z ulice aj drevené laty a nová ružová zábrana.

FOTO
Rómovia na Družstevnej zamurovali na čiernej stavbe predné okno

FOTO
Nad bránou pribudli nové drevené laty a vedľa brány ružová zábrana


Zmena miesta stretnutia. Pridané 18.6.2011

Podľa infomácií šíriacich sa na sociálnej sieti Facebook, plánované nedeľňajšie stretnutie sa presúva z mestského úradu, k obchodnému domu AFK na Záhoráckej ulici v rovnakom čase 15.00 h.



pošli na vybrali.sme.sk

Pridaj svoj komentár

Pre pridávanie komentárov platia rovnako pravidlá dohodnuté pre diskusiu. Príspevok sa zobrazí v diskusii až po autorizácii administrátorom, takže ho prosím neposielajte viackrát.


Opíšte tento kontrolný text: lpm

Komentáre k článku

15.06.2011 07:41:41 | haha

konecne! aspon to nieco snad vyriesi s tymi indianmi :D

15.06.2011 08:08:59 | batman

Su skratka situacie, kedy slusne slovo nepomaha. Netvrdim, ze nasilie je riesenie. Staci len upozornit, ze to moze ist inak. Funguje to pri vychove deti, mohlo by to umravnit cigosov...

15.06.2011 08:53:26 | gisell

Ti ebe? za to ze protestovali proti ciganom ich takto vytrieskali??? rasizmus nerasizmus neprisposobivych ciganov by mali zaprahnut do nutenych prac a ne este si ich tu chovat....pfuuuuuuuuuuuuuuuu

15.06.2011 10:10:25 | raduz

škoda, že sa tam už davno nevybrali protestovat občania malaciek, ale musia dojst nackovia, aby si prihrievali svoju polievočku...to už fakt nam je všetkym všetko tak jedno?

15.06.2011 10:38:22 | peto peto

tak to je husteeeeeee!!!! v malackach bude v nedelu mela..lude, zavrite okna a vycestujte.. a vystupi na podiu aj primator s nacelnikom? mozu kotlebovi vysvetlit co urobili ze to doslo tak daleko ze cigosi na druzstevnej robia bez problemov bordel.. kotleba si ich urcite s laskou vypocuje :)

15.06.2011 10:54:51 | Jožo K.

Zaujímavé, keď sa nedávno konal v hlavnom meste pochod úchylákov, ktorý dával dokonca aj verejné pohoršenie, vtedy zrazu nebolo nič nebezpečné, ešte aj politici sa popridávali. A keď sa koná zhromaždenie, ktoré poukazuje na dlhodobé bagatelizovanie problému spolužitia, zrazu je všetko nebezpečné a treba všetkých varovať pomaly ako pred koncom sveta!
A hoci nie som členom Pospolitosti, zámerne sa na stretnutie prídem pozrieť, mám tú možnosť, využijem ju!

15.06.2011 11:00:55 | swan

a to vas netrapi ze problemy s ciganmi dojde riesit dalsia problemova skupina? co si myslite, ze dojdu z lutosti k tomu muzovi, ktoreho ho okupuju ti cigani? si uvedomte, co su kotlebovci zac..namiesto toho aby si to vyriesilo mesto alebo majitel musia dojst rasisti aby bol pokoj v malackach? kto vie ci tomu muzovi len neprihorsia, myslite ze sa ti cigani potom ukludnia?!

Batman, ako to funguje pri vychove tvojho dietata? slovami " este raz tak dostanes na rit? " no neviem ci toto zaberie na skupinu neprisposobivych ciganov :D

15.06.2011 11:26:05 | peto peto

jozo asi to je bezpecnostne riziko ked su kotlebovci na kazdom stretnuti obklopeny eskortou tazkoodencov :D v nedelu bude v malackach bezpecne bude tu viac policajtov s vodnymi delami ako za 40 rokov dozadu :D a vie o to policia??

15.06.2011 11:45:34 | karol

Budte pri zemi kotlebovci nedosli riesit cigansku otazku. Kotlebovci dojdu urobit halo lebo tym pritiahnu pozornost medii. O to Kotlebovi ide, potrebuje pre svoju stranu publicitu. Tieto "povinne jazdy" robi v kazdom meste kde si precita o nejakom probleme. Na cigansku otazku je narod citlivy vzdy chyti masy miestnych! Pokial primator Ondrejka nerozpusti ich stretnutie ako v Michalanoch nemusi nastat problem. Kotleba dojde vykeca sa a odide. V Michalanoch rozpustil primator stretnutie a strhla sa bitka. Malacky by sa mali toho vyvarovat a nedrazdit. Ja by som si to isiel ako Jozo K. vypocut tiez, ale zo solidarity s postihnutymi ludmi na Druzstevnej nie koli Kotlebovi. Malacania dojdite na toto stretnutie pred mestsky urad v nedelu a ako masa ukazme ciganom ze sme vacsina! A maju posluchat. Primator Ondrejka musi vidiet vacsinu aby nechodil k ciganom a nepytal sa ich ci im treba hladat pracu. Ziadne vodne dela nebudu ked bude stretnutie pokojne,to zalezi aj na nas demonstrujucich silu bielej vacsiny. Nie som rasista ale nazor a solidaritu dojdem prejavit.

15.06.2011 11:49:14 | fero

,,Podporujeme riešenie občianskeho spolužitia na Družstevnej ulici pokojnými prostriedkami. Vyjadrujeme plné pochopenie dotknutým obyvateľom. Snažíme sa situáciu na Družstevnej ulici monitorovať a sprostredkúvať verejnosti dôležité informácie o dianí,,

...alibistické brepty

15.06.2011 11:59:40 | pali k

to: fero .. lpm.sk to muselo urobit a napisat robia to aj noviny alebo nejake weby ked zverejnuju citlive clanky a kotlebovci su dost citlivy :D keby to nezverejnili by sme im natrieskali na hlavu ze propaguju nackov :D mne to neprekaza a nemyslim ze su to alibisticke brepty tuto pan poslanec riha pise o "pokojnych prostriedkoch".. http://www.ludiapremalacky.sk/clanok/sud-nariadil-romom-zdrzat-sa-konani/

jasan ze je to zdlhave ale zakone nemozu teraz lude behat po ulicach s bejsbolkami a riesit druzstevnu nasilim :D sudy su dobra cesta ale zdlhava :(

je dobre ze to lpm.sk vyhodilo nech sa malacania pripravia lebo na facebooku sa to siri dost rychlo ludia organizuju ucast a aby este nedosli nejaky radikaly :( neviete ci to bude pochod a kotlebovci pojdu od mestskeho uradu rovno na druzstevnu??? to by malo lepsi efekt keby sa presunuli k ciganom pred tie cierne stavby sa poseru cigani ked uvidia malacanov s megafonmi :D

15.06.2011 13:17:35 | don pedro

hovoril som so znamou na urade a zevraj to neni doteraz ohlasene.. zeby to mal v takom pripade Ondrejka rozpustit hned na zaciatku.. bude probleeeeeem :D som zvedavy ked sa pobiju policajti s kotlebovcami jak budu okolo nich zmatene skakat nasi mestsky policajti :D

15.06.2011 13:43:41 | Paulina Kovacova

a, co si myslite, ze prichod nacionalistov nieco vyriesi..to, ze sa romovia na druzstevnej zacali riesit a zatial nie su vysledky...je len otazka casu /je pravda, ze mesto dlho nerobilo nic, ale toto tiez nie je riesenie - nasilie a nenavist nikdy nic nevyriesia /, taketo strany akurat ludi oblbnu, prejavuju nacionalisticke myslienky....rasizmus...uz vidim ako po ich odchode romovia z druzstevnej zdupkaju...nic to nevyriesi akurat sa prehlbi nenavist...no a ako uz bolo spominane v clanku budeme tu mat "narusenie verejneho poriadku"...

15.06.2011 14:09:36 | don pedro

nehovoril som? :D mne to hovorila znama co robi na urade, uz to zverejnili na webe http://www.malacky.sk/index.php?page=clanok_cely&id=2590

najvacsia sranda je ze nejaky uradnik urban hovori "mesto malacky vyhlasuje .. avizovanom na internetových stránkach tak" .. pise jak urazena baba a to sa ich nikdo nepytal na to :D :D ne ze by napisali co sa deje oni napisu taku sprostost :D

15.06.2011 15:41:02 | nejsom rasista

...ale romsky problem je od padu komunizmu. Aspon toto sa mohlo uchovat...nepracujes? pojdes brucat a makat...a miesto toho dostanu buzeranti nove domy, pridavky a placu ze nemaju co do huby...
A ked ich budes nutit pracovat, tak mas na krku romsku iniciativu a celu europu za porusovanie ludskych prav a obmedzovanie slobody. Ja by som ich poslal do severnej Koreie :)

15.06.2011 16:52:05 | michael

Spomína si niekto ako to urobili s podobnými "občanmi" v takom vyspelom demokratickom štáte ako je Francúzsko? Jednoducho ich vyhostili a hotovo. Mali by to urobiť aj tu, samozrejme v regionálnom meradle. Zákaz trvalého pobytu v meste a pri závažných porušeniach predpisov, vyhostiť ich z katastrálneho územia mesta.

15.06.2011 17:22:26 | ciganmi terorizovany clovek...

Malacania su zbabelci, nepomozu terorizovanym spoluobcanom na Druzstevnej. Primator Ondrejka a vlastne cely mestsky urad je proti obcanom z Druzstevnej a naopak podporuje agresivnych Romov, napr. zdarma im dodavaju kontajnery na odpad, davaju im tzv. jednorazove prispevky na alkohol a toulen, nechali ich postavit na cudzom pozemku nacierno chatrce, dovoluju im palit kable a rozny odpad... Pan Kotleba nie je zbabelec ako vacsina Malacanov, len dufam ze ho nezatkne nasa prociganska policia.

15.06.2011 17:28:37 | batman

to swan: pochop, ze mesto je neschopne riesit cigansky problem a policia tam tiez nemoze stanovat. By som Ta rad pocul ako by si vravel po tyzdni susedskeho spolunazivania s ciganmi! Bracho VIEM o com hovorim! Zazil som osobne! Nepomahalo nic-az po jednej navsteve skinou nastal klud! Je to smutne, no len to zabralo. A ako vravis, ak moje dieta ma problem s umravnenim a po viacnasobnom dohovore ignoruje - dostane po zadku. Ja totiz raz nechcem vidiet moje dieta zmrzacene napriklad autom potom co neposluchne prikaz. Tiez som dostal po zadku a zijem a dokonca to vobec neberiem ako krivdu.

15.06.2011 17:59:14 | ciganmi terorizovany clovek...

Nech vidi cele Slovensko a vlastne aj cely svet, ze mestsky urad v Malackach absolutne ignoruje, nechrani vlastnych obcanov platiacich dane, ze mestsky urad konal a nadalej kona protizakonne, ze nechava stavat neprisposobivych obcanov nacierno chatrce na cudzich pozemkoch.

15.06.2011 21:20:19 | ferero

keď mesto postavilo bytovky na cudzich pozemkoch, tak ako by mu mohlo vadiť, že si cigáni postavili chatrč takisto nie na svojich, ale cudzích pozemkoch? A to tí chudáci cigáni nemajú ani právnikov...

15.06.2011 21:49:49 | hnevsa

Len, tak mimochodom, podla zakona o zhromazdovacom prave, ktorym Vas mesto odbilo, nemozu jednoducho zhromazdenie "rozpustit", aj ked je neohlasene. To mozu spravit az ked dojde k poruseniu zakona, takze nezavadzajte ludi prosim Vas.

15.06.2011 23:15:53 | Juraj

"Zverejnenie informácie považujeme za potrebné z dôvodu upozornenia verejnosti na prípravu akcie, ktorá môže vyvolať narušenie verejného poriadku.

Podporujeme riešenie občianskeho spolužitia na Družstevnej ulici pokojnými prostriedkami. Vyjadrujeme plné pochopenie dotknutým obyvateľom. Snažíme sa situáciu na Družstevnej ulici monitorovať a sprostredkúvať verejnosti dôležité informácie o dianí."

Robíte si srandu???!!!

15.06.2011 23:43:23 | Pan. XY

Primator zase ste proti ludom ktori platia dane ktore idu Mestu (zrejme aj vam do vacku) Toto je jasny dokaz toho ze zasa branite ciganov ako inak si mam toto vysvetlit? Mate strach ze pride vela ludi na protest a budu proti vam? a cudujete sa vobec? Uzite si toto volebne obdobie lebo to dalsie vyhra uz niekto iny niekto kto sa aj postara o to aby bol v nasom mieste klud a poriadok. Aby to nebolo Ludia pre Malacky ale Malacky pre ludi!

16.06.2011 00:16:06 | lazip

Je to smutne ze nieco take sa moze diat v Malackach mozno 500 m od mojho bydliska . A nik nema tu moc ,aby ty obcania co neustale obtazuju svoje okolie stihol akykolvek trest . smeju sa uradom policajtom a v neposlednom rade svojim susedom . Je mi s toho vsetkeho zle kedy to skonci ha ? Pani poslanci ! Podporujem pana Dobrovockeho a drzim mu v tomto nerovnom boji palce .

16.06.2011 00:54:09 | Peter

Vazeny pan Riha a LPM. Zbytocne teraz pisete, ze predstavitelia portálu LPM.sk sa dištancujú od názorov prezentovaných predstaviteľmi ĽS Naše Slovensko, ako aj od prejavov a stretnutí, ktoré môžu smerovať k vyvolávaniu nepokoja. Teraz vidite, kam ste to dopracovali. Ciganmi terorizovany clovek vas zmanipuloval ako male deti. Ked mu nepomohla kavicka s ministrom Lipsicom - cigani sa neodstahovali a to je jeho jedine riesenie - zase seka nalavo-napravo. Teraz po panovi v modrej siltovke velebi p. Kotlebu. Vlastne este aj Vas uznava, pan Riha. Uvedomujete si, ze svojim clankom ste urobili radikalom vybornu reklamu? Urcite v nedelu nepojdem von a nepustim tam ani deti, a to nielen zo strachu. Skuste sa ciganmi terorizovanych Oskarovcov spytat, kolko krat je Lipsicovou kamerou nahrany utok na tuto rodinu od ciganov. Rad by som sa to dozvedel. Zato agresivitu radikalov som videl v telke niekolko krat.

16.06.2011 02:03:19 | batman

to peter: Keby ma cigosi na Druzstevnej oslovovali 'susedko' tak si sadnem na kavu hoci aj s certom ak mi pomoze! A osocovat druhych, ze chcu pomoct, kde to ini nezvladli...!? Chlape zabudni na antipatiu a pozri na to triezvo...

16.06.2011 11:06:11 | el

A co sa stane? Tlupa skinov bude kricat a buchat a potom odide.. Alebo bude konflikt a pomelu sa s policajtmi - a tomu vsetkemu sa budu ti cigosi akurat smiat...
Neviem preco v tomto state nedaju do ustavy ze su vysostne chranene prava zlodejov, podvodnikov a teroristov. Ze pracovat sa tu neoplati, treba kradnut, nicit a stazovat sa.

16.06.2011 12:31:29 | Marian

Na úvod uvediem, že som za to aby sa dodržiaval zákon. Ale mal by si už konečne slovák uvedomiť, že zákony by mali slúžiť v prvom rade občanom svojho štátu. Nemal by byť diskriminačný a mal by byť spravodlivý a prísny ku každému občanovi rovnako. Je škoda, že sme taký národ, aký sme. Horko, ťažko sa vieme zjednotiť až keď nastane problém. Keď nie sme spokojný so zákonom alebo VZN je len na nás aby sa to zmenilo, a tu by sme mali prejaviť svoju jednotu a vôlu. Pokiaľ naši zástupcovia nekonajú podľa našich predstáv (nediskriminačne, rovnakým metrom ku každému), je načase ich vymeniť. Voľby do parlamentu ale aj do samospráv sú síce raz za 4 roky, no máme zákonné nástroje aj na predčasné odvolanie. Ale čo chceme od národa, ktorý sa nevie zjednotiť pri presadení svojich práv. Aj v Malackách kolujú reči o tom ako sú ľudia nespokojný aj s primátorom a že toto je určite jeho posledné obdobie. Pritom voľby svečili o inom. Asi jediným možným spôsobom ako veci na Slovensku zmeniť, je zaviesť povinnú účasť na voľbách. Veľa ľudí je nespokojných, no k voľbám nejdú. Ľudia spamätajme sa a presadzujme svoje práva, a to myslím nie len pri kauze s cigánmi ale aj v každodennom živote (zeleň, chodník, cesta, ...)

16.06.2011 14:05:04 | nobody

Kotleba sem nejde kvôli Družstevnej, on ide na hody:

http://malackepohlady.sk/?p=6571

16.06.2011 14:12:48 | swan

a na zaklade coho su ludia nespokojny s primatorom? mozete byt radi ze ho mate, sak sa pozrite doazdu ako vyzerali malacky predtym...este by ma zaujimalo ze preco gajarsky odstahovali tychto 38 neposlusnych do Malaciek? nechcem verit tomu ze by Ondrejka len tak suhlasil...

16.06.2011 14:30:00 | el

No ako vyzerali predtym? Nebol LIDI v strede mesta pri Synagoge. Este nejaka zmena?
Mesto je rozdrbane ako ciganske hracky.. Pompezny projekt Odakanalizovania uhrany do stratena.. Totalny amaterizmus a necinnost. Rozflakane peniaze. O rekonstrukcii nadjazdu este mozno aj film budu natacat.. Mesto chatra, lesy vyklcovane aby zbohatlici mohli nahanat lopticky do jamiek..

16.06.2011 14:33:45 | el

Marian - s tym sa da velmi suhlasit.. Az na to, ze v tomto state (ako vo vacsine skorumpovanych demokracii) maju ludia pri volbach nasledovny vyber:
A. ZLO
B. Trochu Vacsie ZLO
C. Troochu Mensie ZLO
Celkovy vysledok je vacsinou +- rovnaky

16.06.2011 14:46:52 | názor

pre labuť (swan):
treba zájsť na MsÚ za Jožkom a spýtať sa ho, prečo úplne na začiatku kúpil pre čiernych asociálov dom v Gajaroch

16.06.2011 15:24:16 | malacky

kua ze takto ty trhaci nevbehnu aj do osady , aspon by mali hygienu!!!
Stale tlcu len slusných a pred ciganom sa otocia

16.06.2011 15:30:09 | malacky

vsetci sa ohanaju zakonom ale tam kde muju tak tam to nejde lebo su to cigani . Tu mate malacky problem http://www.youtube.com/watch?v=gYfhNyy_QS0&feature=share

16.06.2011 15:36:31 | malacky

Swan to nejsu gajarsky cigani to sú malacky z partizanskej za poštou a pred 8 r. ich ondrejka šikovne strčil do gajar . a teraz gajarsky šikovne vratily malačanom požičane

16.06.2011 16:13:49 | citizen

Švajčiarsky priklad :
Je tam tiež veľa Rómov, ale tvrdo pracujú,
Majú túto motiváciu:
Podporu v nezamestnanosti len po odpracovaní 5 rokov súvisle bez dlšieho prerušenia.
Odmietnutie práce - žiadna podpora.
Strata zamestnania vlastnou vinou - absencia, požitie alkoholu na
pracovisku - žiadna podpora.
Zničenie mestského bytu a štátneho majetku musí zaplatiť alebo do
väzenia a tam tvrdo pracovať na zaplatenie škody.
Je celkom nevysvetliteľné, že pseudohumanisti nekričia a verejne
nekritizujú Švajčiarsku konfederáciu, že nechce zadarmo bez odovzdanej
práce živiť parazitov.
A nikto v rámci Európy nehovorí o rasizme vo Švajčiarsku.

16.06.2011 16:33:18 | citizen

Zakon o obecnom zriadeni § 13a

Mandát starostu zaniká aj vyhlásením výsledku miestneho referenda o odvolaní starostu, ktorým sa rozhodlo o odvolaní starostu

Obecné zastupiteľstvo vyhlási miestne referendum o odvolaní starostu, ak
o to petíciou požiada aspoň 30 % oprávnených voličov
je to iba na nas......... otazka co potom... zatial neviem o nijakom plane B

16.06.2011 18:03:58 | Bella

Konečne niekto príde spraviť poriadky s tou odpornou malackou čvargou.Doteraz nikto nemal odvahu.Som za a pokial nepôjdem do prace velmi rada sa toho zúčasním aj pod podmienkou že schytam po papuli.To čo sa tu v Malackách poslednú dobu deje,že cigani napadaju male detská na ihriskach zato že na nich pozeraju a vulgarne nadavajú.Nato sa už nedá pozerať.

16.06.2011 19:04:54 | ciganmi terorizovany clovek...

TO PETER. Takze nepojdete podporit statocnych ludi z Druzstevnej, ktorych si ja hlboko vazim, ci stotoznujete sa s nezakonnym konanim tychto agresivnych asocialov, tych kriminalnikov? Uz 37 krat zautocili, napadli rod. Dobrovodskych a aj ked je kamera, vraj znova na nich hadzali tehle, kamene, vyrevovali po nich ze zabiju tych bielych psov a...vdaka panovi Lipsicovi, ktory nie je zbabelec ako sefovia mestskeho uradu a oboch policii maju o nieco kludnejsi spanok. Ak chce ktorykolvek obcan Malaciek dokazat ako mu zalezi na svojich spoluobcanoch, aky ma charakter, mal by prist podporit statocnych ludi z Druzstevnej trpiacich 24 hodinovy terorizmus neprisposobivych kriminalnikov.

17.06.2011 08:56:53 | slobodná

Milí malačania, nič Vám nepomôže! Neseriozne jednanie primátora Ondrejku spred rokov voči obyvateľom obce Gajary sa mu teraz vrátilo silou bumerangu. Ľutujem občanov na Družstevnej ulici, ktorí dnes znášajú toho následky. Viem len jedno, za tých to cigánov platí iba bitka, nič iné nepomôže. Ničoho a nikoho sa neboja. Čo vyrastie z tých deciek, keď už dnes sa správajú tak ako vidno na videách???? Sme humánni..tak nám treba!!!

17.06.2011 09:09:24 | citizen

oko za oko ... zub za zub.... su nasilni ? su.......... tak budme aj my.............. ine nepomoze............ treba im dat kres pisk..................

17.06.2011 11:54:41 | el

A vsimli ste si na tom videu ako cigani hadzali kamene do okien a policajti sa pozerali na to vsetko? To uz kde sme ???!!!

17.06.2011 16:29:12 | Ivan

Podľa mňa by sa malo toto avízované stretnutie konať nie pred mestským úradom, lebo tam sa nič nevyrieši, ale na Družstevnej ulici a tam by mohlo prísť k nejakému riešeniu. ;-) Nehovorím o násilí. Stačilo by, keby tam títo asociáli videli, že: -aha, ono sa naše chovanie nepáči aj týmto pánom, by sa podľa mňa mohli umravniť... Lebo keď sa to bude zase riešiť mimo nich s nejakými inštitúciami, ktoré nemajú na nich žiadne páky, zase sa nič nevyrieši. Min. nie bez zmeny zákonov, ktoré by mali byť tvrdšie, napr. tak, ako je to vo Švajčiarsku, ako je spomínané v tejto diskusii...

18.06.2011 01:04:06 | Oto

Chápem susedov tejto problemovej rodiny.Len si myslím,že Dobrovodský mladší neni len mučeníkom. Išiel som raz po cyklotrase, keď nadával susedkám do cigánskych p..í a jeho slovník bol na úrovni drevorubača po 4 pivách a borovičkách. Po takomto výleve ked natočí video, výsledok vidíme na záznamoch pri tomto článku. Keď je taký kamarát z Lipšicom, prečo si nevypýta video z terorizovania cigánmi? A keď ho stále terorizujú prečo ešte nepadali hlavy pohlavárov polície-jak to slúbil Lipšic?

18.06.2011 06:54:24 | radovan

POLÍCIA NECHRÁNI SLUŠNÝCH ĽUDÍ

18.06.2011 09:19:45 | radovan

POZOR ZMENA!
PROTI TERORU V MALACKÁCH!
Stretneme sa pred obchodným domom AFK na Záhoráckej ulici v nedeľu o 15.00.
Správajte sa slušne.Policajný viceprezident odsúhlasil nasadenie agentov provokatérov.

18.06.2011 09:37:23 | Obcan

Vsetci tu kritizuju primatora, ale povedzme si narovinu, ako riesi tento problem vacsina v mestskom zastupitelsve zastupena obcianskou iniciativou Ludia pre Malacky? Ved ked dokazu predkladat rozne navrhy, ako napr. znizenie platu primatora hned na uvodnom zasadnuti, tak nech takisto predlozia navrh riesenia problemu na Druzstevnej ulici. A kedze maju vacsinu v miestnom "parlamente", tak nebude problem tento navrh aj schvalit.
Dalej sa pytam, preco obcianska iniciativa Ludia pre Malacky nepripravi nejake legalne pokojne zhromazdenie na podporu obyvatelov z Druzstevnej ulice? Spomenme si na Pezinok, ked obcania tohto mesta protestovali proti skladke. Na namesti bolo vtedy niekolko tisic protestujucich. A tiez tieto protestne zhromazdenia organizovali obcianske iniciativy. Tak na co cakaju Ludia pre Malacky? Preco nic nerobia, ked im ide tak velmi o obcanov tohto mesta? Preco musia prist "kotlebovci", ktori si tymto prostestom rezervuju par se* v najsledovanejsich vecernych televiznych spravach, aby sa na nich "nezabudlo"? V nedelu sa protestu nezucastnim. Nie preto, ze by som nechcel podporit ludi z Druzstevnej, ale preto, ze nechcem podporovat skupinu okolo Kotlebu. Ale ak Ludia pre Malacky pripravia legitimny a pokojny protest, pridem. Teraz maju Ludia pre Malacky sancu ukazat ako im na obcanoch zalezi. Ak vsak neurobia nic, bude to krasna ukazka toho, ze ak by ovladli toto mesto aj na primatorskom poste, nie su schopni riesit akykolvek narocny problem v tomto meste - ved uprimne, skejtpark vie postavit ktokolvek, ak si to zada ako prioritu.

18.06.2011 10:18:08 | Nesúhlasím s OBČANOM

Milý OBČAN,
veľa toho o živote ľudí na Družstevnej neviete. Žijú spolu, stretávajú sa, majú vlastnú skupinu na sociálnej sieti na internete. Držia spolu a neboja sa situáciu riešiť. A na to, či im ĽPM pomáhajú alebo nie, sa spýtajme priamo ich. Ja viem, čo by Vám odpovedali. S otvorenou náručou v očakávaní skutočnej pomoci Vás radi privítajú medzi nimi. Obyvatelia Družstevnej nemajú energiu a čas riešiť primátora, len ich trápi to, že im nepodal pomocnú ruku.

18.06.2011 11:06:50 | LANDSER

Separovať a sterilizovať.

18.06.2011 12:17:41 | Jozef

Zbezne som si pozrel diskusiu a cloveku je z toho smutno. Kotleby a podobne nasilne zivly to tu zacali vyuzivat na organizovanie svojho pochodu a na zbieranie bodov pre svoju hlupu a nenavistnu politiku. Vela prispevkov je za hranicou zakona o ochrane mensin a vyslovene rasistickych. Su aj slusni Romovia a je ich vela.

Neviem, ci mi to uslo, ale rad by som pocul ze sa skupina LUDIA PRE MALACKY distancuje od tohto pochodu, ktory ajtak nic nevyriesi. Ked zastrasia ludi, nicomu to nepomoze. Nasilie plodi len nasilie. Treba systemove zmeny a dat tym ludom (Romom) pozitivnu motivaciu. Ak mate odvahu, pan Riha, pridite na miesto pochodu a povedzte im do oci, ze LUDIA PRE MALACKY tu nechcu rasistov v meste!

Mozno sa do mna pustite, ci by som sa nechcel prestahovat do domu pana Dobrovodskeho - nie, nechcel, ale prestahovat sa tam nejde ani Kotleba a spol.

18.06.2011 14:01:40 | Zuzana Baligová

Pre JOZEF:
Prečítajte si tento článok slovo za slovom, nájdete tam odpoveď na Vaše pochybnosti.

18.06.2011 14:34:15 | |Peter

Pani Baligova, to ze koketujete s Kotlebovcami vyplyva z toho, že Marián Kotleba, predstaviteľ ĽS Naše Slovensko potvrdil pre portál LPM.sk účasť na zvolanom stretnutí v nedeľu. Uz by bolo nacase odlozit alibizmus LPM a jednoznacne prezentovat svoj postoj. V tom istom vasom clanku totiz pisete,ze predstavitelia portálu LPM.sk sa dištancujú od názorov prezentovaných predstaviteľmi ĽS Naše Slovensko. Tak pridavaju sa LPM ku Kotlebovcom alebo nie????? Urcite mi do zajtra neodpoviete, ale radsej pockate, ako to vsetko zajtra vypali ... a potom uz len zase budete kritizovat ostatnych. Opakujem - nepojdem zajtra do mesta a nepustim tam ani deti. Plne sa stotoznujem s prispevkom Jozefa, kde vyzyva predstavitela LPM k zaujatiu postoja vo vztahu ku Kotlebovcom. Ak nevyjadri vo vztahu k nim svoj zjavny nesuhlas, ponesie zodpovednost i za skody na majetku pri pachani nasilia. Zaujimala by ma tiez odpoved p, Dobrovodskeho na prispevok Ota. Tak sa mi zda, ze pán D. vyznamne prispieva k vyhrocovaniu vztahov so svojimi susedmi.

18.06.2011 14:54:34 | Jason

to je taky problem neprisposobivych obyvatelov Druzstevnej ulice vystahovat niekam do osady na vychodne Slovensko?urcite je v MA aj dost slusnych romov,ktorym kazia meno.co sa tyka p. Kotlebu,mam nanho svoj nazor,ale je to legalna politicka strana ,takze preco by si nemohli spravit v MA miting

18.06.2011 15:05:37 | Milan Ondrovič

To že M.Kotleba potvrdil pre portál LPM.sk účasť na zvolanom stretnutí, znamená jedine to, že portál LPM.sk sa snaží o to, aby boli obyvatelia Malaciek dobre informovaní. O plánovanom stretnutí sme informovali zodpovedných pracovníkov mesta, primátora mesta, prednostu mestského úradu, náčelníka mestskej polície a predsedu Komisie pre ochranu verejného poriadku. Neviem na základe čoho by ste sa vôbec rozhodol o tom, že v nedeľu nepôjdete s deťmi do mesta.

Opakujem, predstavitelia portálu LPM.sk sa dištancujú od názorov prezentovaných predstaviteľmi ĽS Naše Slovensko. A ak chcete môj osobný postoj tak ja osobne nemám rád prejavy žiadneho, či už lavicového, pravicového alebo náboženského extrémizmu.

A to čo robí LPM, komisia pre správu majetku a legislatívu a Juraj Ř., v rámci svojich kompetencií, pre slušných obyvateľov Družstevnej ulice, by vám ozaj mohli porozprávať najlepšie oni. http://www.ludiapremalacky.sk/clanok/sud-nariadil-romom-zdrzat-sa-konani/

18.06.2011 16:14:30 | Oskar Dobrovodsky

Vazeny anonym "OTO". Ste chlap alebo zbabelec? Ked ste chlap, tak pridite na Druzstevnu, zavolame dotycne Romky, ktorym som mal podla vas vynadat a spytame sa ich na tie vase tvrdenia. Suhlasite alebo ste ozaj taky zbabelec? Co, vazeny Oto? A odkial viete, ze nemam video od pana Lipsica? Vam, anonymovi sa nebudem spovedat, este k tomu cez net. A mne nejde o to, aby padali hlavy pohlavarov policie, to nic nevyriesi, ide mi o pravo, poriadok a hlavne o spravodlivost... Tak co, pridete alebo ste len dalsi zo ZBABELYCH anonymnych diskuterov? Vdaka za odpoved.

18.06.2011 16:22:44 | Oskar Dobrovodsky

To PETER. Takze ste potvrdili, ze ste proti statocnym a slusnym obcanom Druzstevnej a ze podporujete tych neprisposobivych kriminalnikov (kazdy z nich uz sedel v base). O co vam vlastne ide? Vdaka, za odpoved.

18.06.2011 17:36:38 | Jason

pokial nebude ucinne romsky problem riesit stat a samosprava,tak sa budu postupne v politickom spektre pomaly hore dostavat rozne extremisticke zdruzenia,a Kotleba je mozno len slaby odvar z toho,co moze sa dostat k moci neskor.takze nech je zajtrajsia manifestacia mementom pre kompetentnych

18.06.2011 17:41:34 | IVETA

Pan Peter treba romom dat priester už vidim ako nas premnožia a ako budu všetci pracovat aj na vaš dôchok ako sa prispôsobia my si musime brat hypoteky a oni??? načo štat sa postara no nie ???ký je tvoj názor

18.06.2011 18:21:12 | Jason

pozor,nie vsetci romovia su rovnaki.urcite by sa mnohym nepacilo prirovnavat ich k tym z Druzstevnej ulice

18.06.2011 21:34:26 | Zuzana Baligová

Pre Jason:
Je mi nesmierne smutno z toho, že sa táto situácia vyhrotila až do takých rozmerov. Zajtrajšok je len toho svedectvom. Bohužiaľ, musím so znením Vášho komentáru (napísaný dnes 17.36) len súhlasiť.

18.06.2011 22:01:37 | Jason

pani Zuzana,aj tak to nechapem,okresne mesto si nevie spravit poriadok s dvomi -aj ked pocetnymi-asocialnymi rodinami?kebyze je to niekde v nejakej obci na vychodnom Slovensku,ale koho by napadlo,ze takyto problem budu mat malacania.no uvidime,co bude zajtra

19.06.2011 03:32:05 | Oto

Pán Dobrovodský mladší netúžim po tom stáť oproti \Vám ani oproti romkám. Nekamarátim sa s rómami a preto som napísal že nezávidím susedom. Len ma otravuje ako Vás tu všetci lutujú a majú vás za mučeníka. Čo som počul to som počul a keď mne nadávate do zbabelcov a ani mňa nepoznáte tak prečo by ste neznadali aj susedkám do p..í cigánskych. Nechcel by som ich za susedov ale ani vás lebo arogancia z vás srší.

19.06.2011 09:23:01 | Eli

Pre všetkých, ktorí sa zúčastnia, dávam do pozornosti odporúčanie uvedené na oficiálnej stránke ĽS Naše Slovensko: http://www.naseslovensko.org/obrazky/malacky_zmena.jpg
zdroj: http://www.naseslovensko.org/

19.06.2011 09:40:11 | Oskar Dobrovodsky

OTO, takze nepridete a nespytate sa dotycnych Romiek ci je to pravda? Takze s kludnym svedomim mozem povedat, ze ste obycajny klamar a zbabelec duplovany. Okrem ineho aj preto, ze anonymne osocujete a obvinujete ineho cloveka. Ludia z vasho okolia vas asi nemaju prilis v laske, ze mam pravdu?

19.06.2011 09:46:38 | Amadeus

Nebolo by najprv treba pozrieť ako to všetko tu diskutované bolo pekne od počiatku tak ako začl diskutér názor? citujem
\\\" Aký je tvoj názor16.06.2011 14:46:52 | názor
pre labuť (swan):
treba zájsť na MsÚ za Jožkom a spýtať sa ho, prečo úplne na začiatku kúpil pre čiernych asociálov dom v Gajaroch \\\" koniec citovania od :názor

Prečo a za koho peniaze sa pôvodným nájomcom v bytovom dome na Partizánskej ulici dom v Gajaroch kúpil ? ( už sa tu o údajnej nezákonnosti písalo ....)
Kde bývala rodina Galabavých pred Gajarami ? Vraj na Partizánskej ul. Mala tam trvalé bydlisko ???? Asi áno.
Čo sa s bytovým domom vo vlastníctve mesta Malacky, kde bývali vlastne následne udialo a stalo ???? a prečo ?
Že vraj mal prušenú statiku. Vlastník-mesto Ma, zrejme požiadalo o stavebné povolenie na ZBÚRANIE bytového domu. Ako sa starolo mesto ma o majetok všetkých občanov keď sa toto stalo ??????!!!!!!!
Alebo o búracie povolenie požiadal budúci investor -developer ???? ........... Alebo budúci investor kúpil predmetný bytový dom pôvodných nájomcov ????? Fakt je, že sa búralo, a nový bytový dom vyrástol veľmi rýchlo. .....Zisťoval niekdo zodpovedný ( napr. poslanci )ako to vlastne bolo ,,,, Zistil si to minister Lipšic predtým ako dával nesplnené ultimáta ???,
KOĽKO MESTO MALACKY DOSTALO ZA POZEMOK POD TÝMTO BYTOVÝm DOMOM ????????
Vraj bol postavený na NEVYSPORIADANÝCH POZEMKOCH CUDZÍCH VLASTNÍKOV ????????
Zisťoval niekdo ako to vlastne bolo ,,,,
Všetko so všetkým súvisí ....Odpovie komisia stavebná ako to vlastne bolo ?? AK to tak bolo a je KDO VYDAL STAVEBNÉ POVOLENIE na bytový dom na Partizánskej ulici, pokiaľ je pravda čo sa \\\"jedna baba povedala \\\"???

19.06.2011 10:45:37 | Oto

Pán Dobrovodský, ak tu niekto klame vo velkom tak ste to vy. Čudujem sa že vám to tu všetci slepo veria. Ak máte záznamy kde je vidieť,ako na vás susedia útočia prečo ste ich už nepoužili. Dávno by tu už boli zverejnené. Lenže teraz keď tam je kamera už neprovokujete. Opakujem že nemám rómov rád a hlavne po záberoch tých potkanov. Ale váš slovník som si tiež vypočul.

19.06.2011 10:54:42 | peto peto

pan dobrovodsky drzim vam palce aby ste to vydrzali do konca :( len to ze ste to nevzdali a neodstahovali sa je prejav silnej osobnosti!

zato par slov k trapkovi s nickom "Peter".. neviem kdo si zac ale vezmi si prasky.. potrebujes ich kamosko.. tvoj komentar 18.6. - 14:34 som upravil ..asi tolko ..aby si pochopil ze si skutocny trapko a radsej drz h***:::

upraveny komentar trapka petra:

LPM, to ze koketujete s dusanom vavrincom vyplyva z toho, že ste v clanku napisali: v krátkej reakcii na naše oznámenie potvrdil Ing. Dušan Vavrinec, prednosta mestského úradu, že akcia zatiaľ nebola oficiálne ohlásená. Prednosta mestského úradu uviedol, že už prebehli pracovné stretnutia vo veci spolupráce Okresného riaditeľstva Policajného zboru a Mestskej polície.. Uz by bolo nacase odlozit alibizmus LPM a jednoznacne prezentovat svoj postoj. LPM ma dlho vyhrady k praci mestskeho uradu! Tak pridavaju sa LPM k dusanovi vavrincovi alebo nie????? Urcite mi do zajtra neodpoviete, ale radsej pockate, ako to vsetko zajtra vypali ... a potom uz len zase budete kritizovat ostatnych. Opakujem - nepojdem zajtra na mestsky urad a nepustim tam ani deti. Plne sa stotoznujem so vsetkymi, kde vyzyvaju predstavitela LPM k zaujatiu postoja vo vztahu k mestskemu uradu a dusanovi vavrincovi. Ak nevyjadri vo vztahu k nim svoj zjavny nesuhlas, ponesie zodpovednost i za skody na majetku pri pokracovani prace dusana vavrinca a mestskeho uradu!!!

...
uz chapes trapko co traposis? daj si prasky a chod si lahnut.. s tymto amaterizmom tu vodu nenaviris.. LPM uvedomte sa!!! vy mozete aj za pad dvojiciek a mozete za vsetko co sa zrodi v hlave trapka petra

:D

19.06.2011 11:06:43 | peto peto

dalsi trapko oto.. kde sa chlapci beriete??? dosli prasky v lekarni??? alebo neni si ty nahodou peter? z ota moze byt mario a z maria jozo a z joza raditel policie v malackach..

alebo si s petrom sedel a pozeral zaznamy z kamier? 16.06.2011 00:54:09 spomina peter lipsicove zaznamy z kamier.. dalsi trapko co je hrdina.. bud pravy hrdina a vymen si byvanie s dobrovodskymi .. co??? ides na to??? a potom hrdinsky kric ze neprovokujes ciganov.. radsej netrapos a zoberte sa s petrom do zologickej .. alebo s nim uz kukavas zaznamy z kamier .. KDE?? na policii?? nemas co robit v praci zeleny? :D

19.06.2011 11:16:36 | Oskar Dobrovodsky

OTO. Ano, mam zaznamy ako po mne Romovia s vykrikmi \"zabijeme ta ty biela spino\" hadzu tehly, kamene atd. Rovnako mam videa ako hadzu Romovia po mojej 80-rocnej krstnej mame, aj po mojom otcovi kamene a strasne oplzlo in nadavaju do bielych k...v a aby skapali atd. Este nieco chcete?

19.06.2011 11:20:28 | Oskar Dobrovodsky

peto-peto. Obaja- OTO aj PETER su z policie a snazia sa znicit moju rodinu. Mna tito policajti chcu dostat do vazenia, nechcem takto verejne konkretizovat urcite fakty. Proste chcu ma zlikvidovat...

19.06.2011 11:26:43 | peto peto

nemam rad fizlov!!! pocul som ze niektori fizli nosia ponozky ciganom je to pravda alebo blbost???? a ze dojdu k nim a ze ani im nedaju pokuty ale len ich poprosia aby prestali a odidu.. pan dobrovodsky mne sa zdaju byt oto a peter jedna osoba su to dvaja fizli??? tak potom jeden vacsi trapko jak druhy.. si precitajte ich traposiny viria vodu zbytocne.. nech si radsej robia jak fizli co maju a neutocia na slusnych obcanov mesta!!! maju chranit!!! fizli robia co?? peter sa boji LPM a strasne sa hrdi ze koketuju s kotlebovcami.. tieto zelene mozgy nevidia ze koketuju aj s vavrincom v tom istom clanku, upalme LPM lebo s vavrincom sa nekoketuje!!!!! :D

19.06.2011 11:32:58 | Oskar Dobrovodsky

peto peto. Su to dve osoby, dvaja policajti, nechcem tu nic konkretizovat, su nebezpecni. Chcu sa mi pomstit, ze sem prisiel Lipsic a aj za ine veci. Nechrania cestnych obcanov ako by podla zakona a prisahy mali, ale prave naopak...

19.06.2011 11:38:59 | peto peto

fuj hnusny fizli!!!! presneeeeee jak som povedal zelene mozgy sa poznaju ... :D oskar poznas ich mena???? napis ich sem alebo radsi ne aby ti neublizili.. ale fakt more kamosko drz sa a dotahni to do konca budem prikladom a vzorom pre ostatnych na slovensku aby sa nebali a bojovali!!! dnes dojdem na tych kotlebovcov aj koli takymto hnusnym fizlom ako su v malackach!!!

a fizli hanbite sa!!!! ohanate sa tu videami z kamier???? zneuzivate to??? vy ste neslubovali vernost tomuto statu???? vy chranite ciganov???? nastahujte si ich domov vy fizli!!!! lipsic vas mal vsetkych odvolat!!!!

19.06.2011 12:00:23 | Zuzana Baligová

Chce to asi trochu pokoja. Názory sú rôzne, ľudia sme rôzni. O jednom som však presvedčená, že sa v jednej veci zhodneme väčšina, ak nie aj všetci, že Malačania. ANI JEDEN Z NÁS BY S NIMI NEMENIL.
Poznám osud rodiny Dobrovodských a môžem Vám povedať, že život v susedstve takej "ukážkovej" rodiny má desivé dôsledky. A snáď mi aj Oskar Dobrovodský odpustí, ak napíšem niečo viac.
Skúste si predstaviť, že celé dni a noci stráži dom a záhradu, bojí sa o rodinu. Jeho vzťah je ťažko skúšaný dennodennými udalosťami a jeho existencia je útrpným životom ohrozená. Prizerá sa, že jeho otcovi niekto ničí majetok a pritom sa mu smeje do tváre a nadáva. Pri pohľade z okno pozerá priamo na suseda, ktorý vykonáva potrebu. Sediac v záhrade nič nepočuje, lebo tam stále niekto vykrikuje. Čierny dym (ktorý je skoro každý deň) je tak neznesiteľný, že sa musí skrývať do domu. A predstavte si tú bielizeň, záclony. A tie splašky, čo pretekajú do základov domu a do záhrady. Každú chvíľu počúva, ako niekto na dvore u susedov tlieska rukami. Hádajte prečo? Odháňajú potkanov, aby sa vôbec dostali k latríne. A prečo deti sami rodičia vyháňajú robiť potrebu na ulicu? Lebo sa boja, že im niečo tie potkany urobia. A do takejto situácie by mal priniesť Oskar Dobrovodský potomka? Ľudia, chápete tie dôsledky? Peniaze idú na otravy potkanov, súdy, úrady, telefonáty, kancelársky potreby. Voľný čas trávi na úradoch a polícii. Život tohto človeka pohltil nezáujem tohto štátu riešiť tak závažný problém, akým spolužitie s rodinou Galbovcov je. Položme si otázku, koľko to ešte vydrží? Čo sa stane, ak pretečie pohár?

V mojich očiach je to človek, ktorý si zaslúži obdiv a podporu každého z nás. Oskar Dobrovodský, neboj sa, Družstevná je s Tebou.

19.06.2011 13:40:51 | ehm

Oskar - to s tymi policajtmi sa mi moc nezda.. Museli by mat natolko IQ, ze dokazu robit s pocitacom a citat/odpisat na internete.. To by musela byt spicka nasho PZ ktora absolvovala brutalne skolenia.

19.06.2011 17:21:04 | Mirek

Po zhliadnutí toho videa od Toma žasnem. A naozaj nechápem, ako tu ktosi môže riešiť Kotlebovcov. Na začiatku toho videa sa hádzal kameň a nečinný policajt v pozadí v úlohe diváka? Načo tam bol, aby náhodou útočníka nepostihla odveta???

19.06.2011 17:43:51 | ter

Je fajn, že označujete kotlebovcov za náckov. Poznáte niekoho z nich osobne??? Ak nie, tak do toho nekecajte

19.06.2011 18:01:56 | ehm

NA TOM VIDEU JE JASNE VIDNO AKO CIGANI HAZDU KAMENE DO OKNA A VYHRAZAJU SA A POLICIA NIC NEROBI !!
PRECO SA TOTO NEPRESETRUJE?? PRECO SA NEPODA STAZNOST NA INSPEKCIU MINV? TREBA PODAT ZALOBU ZA TAKYTO PRISTUP.
Ano - je tu rasizmus - lebo ak by toto urobil biely tak policia ho okamzite spacifikuje.

19.06.2011 20:06:34 | MM

tak a je po všetkom. Polícia nesklamala opäť ukázala, že stále nevie kto jej prispieva na platy a preto chránila príživníkov. Príživníci si zas môžu zapísať bod na ich stranu ved ich prišli chrániť dva autobusy policajtov, veď čo keby sa tým chúdencám niečo stalo na koho by sme potom prispievali? Škoda, možno za hodinu zavretých očí by sa nám podaril vyriešiť problém čo sa tu rieši už niekoľko rokov. Médiá nesklamali, označili 500 slušných Malačanov ktorý prišli podporiť pána Dobrovodského zo svojími rodinami a deťmi za extrémistické skupiny a pritom až pred brány pána Dobrovodského prišli len slušný občania z Malaciek a okolia ukázať že za ním stojíme a rovnako tak ukázať neprispôsobivým že sa vieme spojiť. Kotlebovci boli už v tedy dávno preč. Z môjho pohladu je však extrémizmus páchaný na Družstevnej ulici. Navrhujem každý čo pôjdete po družstevnej ulici hodte po príživníkoch kameň alebo tehlu, pretože podla toho videa je to beztrestné a policajti sa na to radi prizerajú.

19.06.2011 20:11:41 | Michal Kimlicka (stara tura)

k malackam mam pozitivny vztah, i ked tam nebyvam uz viac ako 20 rokov.
s panom dobrovodskym by urcite nikto z nas nemenil.

na margo dvoch organov cinnych v trestnom konani, ktori sa udajne chcu pomstit panovi Dobrovodskemu za pozvanie p. Lipsica odkazujem, ze ak maju v sebe aspon trochu sudnosti, nech odovzdaju odznaky a idu vykonavat ine verejno prospesne prace, kde budu obcanom Malaciek viac uzitocni, ako v uniformach.

pekny vecer.

19.06.2011 20:13:28 | Oskar Dobrovodsky

pre "ehm" Viacero krat sa uz stalo, ze po mne alebo po mojej 80 rocnej krstnej mame ci otcovi hadzali ti asociali kamene, pluli po nas a policia sa len prizerala, preto som zavolal Lipsica a prosil ho o pomoc. Podal som uz 20 trestnych oznameni, no okresna prokuratorka to zmietla zo stola, vraj kamene a tehly ked lietaju po mne do nasho dvora su len priestupok, napokon este zijem tak aky trestny cin vraj. Alebo na vyhrazky typu "zabijeme ta ty bila ku..o" si mam zvyknut, pretoze oni maju taku mentalitu...

19.06.2011 21:29:05 | ehm

Skusili ste inspekciu MINV ?
http://www.minv.sk/?oznamenie-o-protipravnom-konani-prislusnika-pz
To video jasne dokazuje ze policia nechrani obcanov ani priamo na mieste cinu. Ak mate obavy z moznej protireakcie danych policajtov, tak nech tuto iniciativu preberie LPM.

19.06.2011 23:48:45 | Peter

LPM, tak ako vam (nam) pomohol pan Kotleba? Zo sprav v telke som sa v podstate nedozvedel nic, akurat to, ze po panovi v modrej siltovke z DNV, panovi Rihovi a panovi Kotlebovi pan Dobrovodsky velebi uz aj diabla a chce sa s nim spojit. Vasou reklamou Kotlebovcov a zmanipulovanim "slusnych" ludi ste sposobili prerusenie dopravy z a do Kostolista. Bravo. Skoda, ze priemerny vek tych slusnych ludi (osloboditelov), ktori tiahli na Druzstevnu, bol udajne nizsi ako 18 rokov.

20.06.2011 00:02:06 | peto peto

to si ty ten fizel???? vypadni odtialto a tvar ze si hrdina... fizel a zeleny mozog zostane a pozna sa! co dnes dokazali malacania? pytas sa??? ukazali fizlom ze zostanu fizlami a slusny malacania podporili dobrovdoskych.. kotleba odisiel prec a slusny malacania pokracovali na druzstevnu!!! to ste necakali ze??
trasies sa peter?? coho sa bojis?? ze prehravas? sa uvedom chudak.. vidis ze setci tu na teba tu se** nikto ti neodpisuje lebo si zeleny mozog vodu nenamutis.. ventiluj sa v diskusii .. tu mozes.. ventiluj si svoj zeleny mozog.. dnes si dokazal so svojimi partakmi zelenymi mozgami ze ste klesli este hlbsie v ich vedomi a z toho sa vytesuj

20.06.2011 00:16:29 | milan

kamosi ignorujte ten zeleny mozog.. Peter .. = Mgr. Kubina?? neni nahodou riaditel okresneho riaditelstva policajneho zboru??? kto ho videl dnes na zahorackej vyzeral ako riadny .... :) boji sa odvolania od lipsica, preto kuse do dobrovodskeho kuse do seckeho co sa hybe :) kubina, skoncis.. a budes robit pochodzkara tak sa netras ako pisal peto peto :) a taketo zelene mozgy platime.. :( hned to dajte na inspekciu z toho videa nech ma kubina problem a ide na koberec

20.06.2011 00:37:26 | Oskar Dobrovodsky

PETER, uz vam skoncila sluzba? Uf, to bola nedela co? Ale za tie peniaze co dostavate z dani statocnych obcanov Vam to stoji, ze? Ale musim uznat, ze viete chranit agresivnych asocialov, tych ciernych kriminalnikov. Najlepsie to vystihol pan Kotleba ked povedal, ze "taky policajt by mal odovzdat odznak aj zbran a mal by sa venovat cinnosti, ktorej rozumie a nie okradat danovych poplatnikov"! Blizi sa vas koniec "Peter", preto kopete do slusnych Malacanov ako zmyslov zbaveny. Malacania vas tu nechcu, dali vam to jasne najavo.

20.06.2011 00:59:02 | Oskar Dobrovodsky

MILAN. A viete co je paradox? Ze som pred Lipsicom chvalil malackych policajtov, ze nejake "padanie hlav" je zbytocne, to nic nevyriesi. Oni v podstate maju dost obmedzene pravomoci, hlavne slovo ma okresna prokuratura. PETER, co myslite, ale uprimne, ako dlho by ste vydrzali byvat vedla tych vasich pociernych chranencov?

20.06.2011 10:13:45 | swan

hmmm, sikovn su teda ti primatori, ked si"TO" medzi sebou len tak prehadzuju....neviem, mne sa zda ze malacky su pekne...vsetko najdes na jednej ulici, tak co....:D

ako to vlastne vcera dopadlo?

10.07.2011 22:57:48 | Denisa Bilkovičová

odkaz pre Ota,Peta.Ako ste na to prišli,že p.Dobrovodský ml.robí zo seba mučeníka?to čo máte za prihlúple,detinské reči?Vôbec nechápem,vysvetlite mi to?poznám Oskara ml.nikdy by sa neznížil na takú úroveň aby išiel do konfliktu s cigánkami primitívnymi,vôbec aby sa on s nimi zahadzoval,Vy ste vôbec normálni?Slušne ich upozorňuje na to čo sa mu nepáči,čo mu robia-ničia dom,vyhukujú,hocikde vykonávajú potrebu.....Vy stále ste nepochpili podstatu veci alebo už čo?Alebo ste naozaj nasadený provokatér!!!!!!

10.08.2011 01:12:14 | casper

precoo?? vyhodis cigana, EU Ti nakope *el.. nikto nic nezmoze. zit sa s nimi neda.. co potom? len cakam kedy susedovi na ktoreho sa stat a kompetentni vysrali prepne a vymlati to tam sam.. nebude to prvy pripad.. potom osobne 1000x vytlacim jeho fotku a roznesiem po malackach.. hrdina? vela prizerajucich sa bude tvarit pohorsene nooo v kutiku duse stastny ze problem vyrieseny..
ach fak, slusne zamestnany clovek veru ponuku na byvanie zadarmo nedostane..

10.08.2011 02:12:39 | zase casper

p. Dobrovodsky, ja byt na Vasom mieste, postavim 10m vysoky mur cez ktory vagabundi nic neprehodia.. no a ked sa na Vas usmeje stastie, zacnu ho rozkradat a zavali ich.. ak sa rozhodnete pre tuto zufalu myslienku, prispejem na stavbu plota 100€
drzim s Vami

13.06.2013 08:44:06 | infoter

Problem p. DOBROVODSKEHO sa moze dotknut kazdeho z nas.

Si predstavte ako by ste reagovali Vy kebt sa takyto cigani nastahuju vedla vas.

Pozrite si diskusiu na temu cigansky problem na www.ciganskyproblem.sk