Ľudia pre Malacky » Predstavujeme Jána Brandejsa

Krátke správy

27.04.2023
Záchranná brigáda Hasičského a záchranného zboru v Malackách v súčinnosti s Okresným riaditeľstvom Hasičského a záchranného zboru v Malackách pozýva verejnosť pri príležitosti osláv sviatku svätého Floriána, patróna hasičov, na Deň otvorených dverí, ktorý sa uskutoční dňa 05. mája  v čase od 08.30 h do 12.00 h v priestoroch Záchrannej brigády Hasičského a záchranného zboru v Malackách na Továrenskej ulici č. 1.

30.10.2022
Z 10 kandidátov ĽPM sme získali 10 poslaneckých mandátov. Novým poslancom zastupiteľstva sa stane náš kandidát Tomáš Beňo.Kandidát na primátora Juraj Říha uspel so 4171 hlasmi, čo predstavuje 79,81 % z 5 226 platných hlasov odovzdaných všetkým kandidátom.


» Archív krátkych správ

Inzercia

Ordinačné hodiny

Posledné komentáre

eva11.03.2024
Ulica Martina Benku prejde...

Michal11.08.2023
Ulica Martina Benku prejde...

nobody29.06.2023
Primátor Říha: Stavebný ruch ustane...

Gusto25.04.2023
Mesto obstaráva cyklotrasu z...

Max24.03.2023
Začala stavebná úprava svetelnej...

Luboš06.03.2023
Mesto získalo takmer 950 tisíc eur na...

Peter Ditrich06.02.2023
Rok 2023 sa začne výstavbou škôlky...

mm30.04.2022
Futbalový štadión by sa mal...

Príspevky z fóra

jan04.12.2023

Jana19.10.2022

dj24.03.2022

Peter Ditrich16.03.2022

Ondro05.08.2021


Príspevky z tém

otázka19.04.2017
Družstevná v Malackách

riki18.03.2015
Skatepark Malacky

pre pána primátora..16.02.2015
Skatepark Malacky

občan daňový poplat13.02.2015
Skatepark Malacky

ironik12.02.2015
Skatepark Malacky

Predstavujeme Jána Brandejsa

Ján Brandejs kandiduje s nami na občianskej kandidátke ako nová tvár bez politických skúseností. Trénuje mládež v boxerskom klube ABC Malacky, ktorému aj predsedá. Športu sa venuje od svojich pätnástich rokov a je tiež témou, ktorej by sa ako poslanec venoval naďalej. Chce vrátiť športu v Malackách dôstojnosť a pomôcť ho dostať na úroveň, ktorú si podľa neho zaslúži. Má 35 rokov a kandiduje v 4. volebnom obvode.

4. volebný obvod
Ján Brandejs (35), tréner - generálny sekretár slovenskej boxerskej federácie
, volebné číslo 2.

Kto som?

Som Malačan. Narodil som sa tu, bývam tu, reprezentoval som Malacky ako športovec a dodnes Malacky reprezentujem ako tréner boxu, zameraný na mládežnícke kategórie. Od svojich pätnástich rokov, kedy som prvýkrát vstúpil do boxerskej telocvične, sa v podstate nepretržite venujem boxu, na ktorý som nezanevrel ani po ukončení aktívnej kariéry športovca. Viac ako pätnásť rokov popri zamestnaní vykonávam trénerskú činnosť, a to aj v klube ABC Malacky, ktorého som spoluzakladateľ. Zároveň vykonávam funkciu čestného predsedu športovo-technickej a matričnej komisie slovenskej boxerskej federácie.

Prečo som sa rozhodol kandidovať?

Kandidovať som sa rozhodol, aby som sa pokúsil vrátiť športu v Malackách dôstojnosť a pomôcť oblasť športu dostať na úroveň, ktorú si zaslúži. Dlhodobo sa pre našich športovcov robí iba veľmi málo. Kvalita podmienok a podpora športových klubov sa v našom meste dlhodobo ignoruje. Preto sa budem snažiť pomáhať prebudovať základy mládežníckeho športu, bez ktorého žiadna športová disciplína nemôže v budúcnosti čakať úspech vo vyšších vekových kategóriách.

Akej oblasti sa chcem venovať?

Šport! Jednoznačne šport. Chcel by som predísť napríklad podobným absurdným situáciám, kedy si športový klub s vynikajúcimi výsledkami musí hradiť náklady za prenájom športovej haly, aby mohol v podstate reprezentovať mesto. Takýchto „nonsens“ prvkov je v našom športe nespočetne.

Foto: Z turnaja v Galante a Memoriálu Štefana Matejčíka. Jano je športovcom telom aj dušou a pre šport žije.



pošli na vybrali.sme.sk

Pridaj svoj komentár

Pre pridávanie komentárov platia rovnako pravidlá dohodnuté pre diskusiu. Príspevok sa zobrazí v diskusii až po autorizácii administrátorom, takže ho prosím neposielajte viackrát.


Opíšte tento kontrolný text: lpm

Komentáre k článku

29.10.2014 00:58:40 | Martin

Jeb sa ty Janku na politiku, si potrebný pri športe. Ste sa asi všetci pobláznili včetne českých kamarátov. Konečný, Chládek, Šmíd. V republike SR zasa Kovács, Vičan, Franek, Ty.

29.10.2014 09:37:12 | majo

Ale, nech to skusi.
Ked zisti ze hlavou mur neprerazi (mur byrokracie, neochoty a korupcie), potom nech sa na to vykasle. nech si to skusi - co ho nezabije, to ho posilni (maximalne, ze sa mu rozplynie dalsi z ideálov - ten o slusnosti v spolocnosti, v politike)
Horsi pripad by bol, ak by sa zopsul (stal by sa z neho rovnaky byrokrat, korupcnik a neochotny darebak). Ale to u Janka nehrozi, ze Janku?

29.10.2014 12:21:32 | XYZ

Moja milá mládež, priala by som vám všetko, čo si želáte, ale z dlane chlp nevytrhnete. Pochybujem, že bude viac peňazí na šport, keď sú vážnejšie veci v Malackách na programe. Kandidáti na primátora sa snažia, ale čo už kde nie je ani čert neberie. Možno nový primátor dá viac pozor na rozkrádanie a vtedy keď niečo ušetrí rozdá. Len HO treba usledovať. Chovanie úradníkov, na ktorých sa tak sťažujete treba tiež prehodnotiť.To nie je len voľby vyhrať, ale čo potom so sľubmi? Ste mladí tak nám ukážte. Držím palce a nechcem byť sklamaná.

30.10.2014 23:42:25 | Ivan

No, už len tento by nám veru pomohol... niekto tu nemá súdnosť a sebareflexiu?

30.10.2014 23:53:48 | peter

z boxeristu politík ? to uz aj zneje dost zle, nenominovali ho tam kamarati ze srandy ????

01.11.2014 10:41:31 | Kajikiwi

Aký je tvoj názonech ti to výde Janku :3 :)
PS: pre všetkých ostatných (jeho znamich) , je to jeho volba, ked myslí že je to správne, tak ho v tom podporujte !!!!!

03.11.2014 19:22:56 | stukes

a Ivan Ty Janka tak poznáš že ho ideš súdit?keby mala vačšina ludí taký charakter ako má on bolo by na svete ovela krajšie.Teba Ivan ja nepoznám a ver že my to ani nechýba.

03.11.2014 21:14:52 | hajaska

Už starovekí filozofi tvrdili, že vládnuť majú vzdelaní a bohatí. Vzdelaní by mali rozhodovať múdro a u bohatých je predpoklad, že napotrebujú...
Obecné a Mestské úrady, VUC = Verejná správa = spravovanie vecí verejných = verejné financie = veľká zodpovednosť.Dali by ste si operovať čo i len slepé črevo od vyštudovaného telocvikára alebo p. upratovačky /p. upratovačke sa vopred ospravedlnujem/ ? Éra akcií Z, kedy ľudia zadarmo, zo svojho voľného času stavali verejné budovy a opravovali pokazené je už dávno za nami. Bohužiaľ je to všetko o peniazoch. Preto by mali riadiť a rozhodovať ekonómovia, právnici a tí, ktorí vyštudovali na vysokej škole odbor Verejná správa.Uvedomujem si že kritika je to najľahšie. Ale predsa.
Šport = kluby s vynikajúcimi výsledkami? Šport to sú len telocvične ? Po Malackách sa nedá bezpečne ani len bicyklovať. A čo ŤZP ? Možno že aj tí by chceli športovať a nie len vrcholovo. A čo iná oblasť ? Napríklad denné stacionáre, či klubovne pre zákonom chránené osoby ? Športovec potrebuje aj lepšie životné prostredie = aj menej škodlivín vo vzduchu = menej aut prechádzajúcich cez Malacky = nadjazdy, obchvaty = peniaze, peniaze...
A čo psíčkari. Za psov mesto vyberie peniaze, ale stojany s vreckami a odpadovými nádobami nikde. To nie je len vyberať poplatky. Šport je super, ale život je omnoho rozmanitejší.

04.11.2014 09:05:28 | XYZ

hajaska, už raz som tu napísala, riešiť sáčky pre hovienka psov, to je to posledné. Ja keď idem so psíkom von beriem si svoje vlastné sáčky. Psíčkari, nebuďte trapní.

04.11.2014 21:43:19 | majo

hajaska
precitaj si, ltprym temam sa chce venovat Jano.
Ak sa ti kandidat, tak daj hlas osobe, ktora ti dokaze vsetko slubit, vsetko riesit.
Zatial co v LPM niesu superludia so superschonostami, jednotlive oblasti maju rozpracovane a spolu pracuju.
Ak mas potrebu sklbit vsetky oblasti v jednej osobe, najdi si vzdelaneho kandidata.
Apropo. NRSR je plna vzdelanych ludi, vela z nich su pravnici (len preto pisem, ze u nas sa nekradne - bo v ramci platnych pravnych noriem).
Doporucujem volit kandidata, ktory naplna tvoje ocokavania (ak je ocakavanie to, ze splni vsetky priania ktore si napisala, tak buduce sklamanie bude priamo umerne tvojmu ocakavakniu.)
Upratovacka by mala byt osoba, ktora vie upratovat. Veduci technickeho useku by mal byt clovek, ktory je technicky zdatny. O sport v meste by sa mal starat clovek, ktory sa v sporte pohybuje a su za nim vysledky.
Ty si zvol vzdelanu upratovacku, technika aj sportovca v jednej osobe :)
Ja budem volit podla toho, ci su verny svojim zasadam, ci su moralny a ci vo svojom zivote aj poctivo pracovali (pre mesto).
Idealny kandidat je ten, ktory vie slubit viac nez vsetci ostatny? Tvoj prispevok si precitam este niekolkokrat, pretoze je premna nepochopitelny (pokusim sa ho pochopit).

07.11.2014 10:01:33 | Jaroslav

Prajem vám všetko dobré, ale neviem či žijete v tejto dobe. Prečo by si sám každý športový klub nemal platiť prenájom haly ? To je podľa vás nonsens ? Kto určí ten správny klub, ktorý má to dostať zadarmo. Aj majstri sveta si všetko platia. Podmienky sú dnes kruté, ale máme len jednu halu a ďalšie malé telocvične. Už teraz jednotlivé kluby nemajú to čo chcú, ale je to najviac problém priestorový a nie finančný.

08.11.2014 09:25:52 | Majo

Principialne suhlasim s Jaroslavom. Len mi vysvetli, ako je mezne ze jeden z dvoch boxclubov podporu dostava (ten, u ktoreho vsledky prace ani xdaleka nedosahuju uroven sampionov).
Ironia je, ze predsa len je niekto schopny uprednostnik klub, financne podporovat. A na zaklade coho?
Ten tvoj princip kruteho prostredia kruto pada.
Jano pisal clanky o tom, ake prekazky (podporu) kladlo mesto klubu a jeho clenom.
Ked uz neplati princip rovnakeho kruteho prostredia, tak by aspon mohol platit zakladny princip slusnosti - ked uz nepodporim, tak aspon vedome nevytvaram dalsie nezmyselne prekazky.
Apropo. Pre kazde mesto je pravdepodobne najlepsie odradzat deti od sportu a vytvarat prekazky mladeznickemu sportu. Je krasne pozerat sa na mladez vysedavat pri PC, poflakovat sa v bakupnych centrach, opijat sa v parku, unudenych vymyslat \"skvele\" bapady.
Mozno sa mylim, ale - mladeznicke sportove organizacie su v prvom rade o mladezi. Ci? A je naozaj na meste, akym principom bude mesto rozvihat mladeznicky (nie vrcholovy) sport.
Drzim palce Janku. Viem ze niesi ziaden smejd ani kryvak.
V mladeznickom sporte si vysledky dosiahol tvrdohlavou, vytrvalou a poctivou pracou. Urcite budes stretat dobromysrlnych a dobroprajnych tiezzas tupcov mesta (rovnako ako doteraz).
Drzim ti palce, verim ze vies preco si spravil rozhodnutie ist do komunalnej/kanalnej/ niekedy aj analnej politiky.
Davaj si dobry pozor aby si sa NEZOPSUL. Bola by to skoda