Ľudia pre Malacky » Juraj Říha: Lucia Vidanová možno nemá kamošku Daru Rolins, ale zato má výsledky

Krátke správy

27.04.2023
Záchranná brigáda Hasičského a záchranného zboru v Malackách v súčinnosti s Okresným riaditeľstvom Hasičského a záchranného zboru v Malackách pozýva verejnosť pri príležitosti osláv sviatku svätého Floriána, patróna hasičov, na Deň otvorených dverí, ktorý sa uskutoční dňa 05. mája  v čase od 08.30 h do 12.00 h v priestoroch Záchrannej brigády Hasičského a záchranného zboru v Malackách na Továrenskej ulici č. 1.

30.10.2022
Z 10 kandidátov ĽPM sme získali 10 poslaneckých mandátov. Novým poslancom zastupiteľstva sa stane náš kandidát Tomáš Beňo.Kandidát na primátora Juraj Říha uspel so 4171 hlasmi, čo predstavuje 79,81 % z 5 226 platných hlasov odovzdaných všetkým kandidátom.


» Archív krátkych správ

Inzercia

Ordinačné hodiny

Posledné komentáre

eva11.03.2024
Ulica Martina Benku prejde...

Michal11.08.2023
Ulica Martina Benku prejde...

nobody29.06.2023
Primátor Říha: Stavebný ruch ustane...

Gusto25.04.2023
Mesto obstaráva cyklotrasu z...

Max24.03.2023
Začala stavebná úprava svetelnej...

Luboš06.03.2023
Mesto získalo takmer 950 tisíc eur na...

Peter Ditrich06.02.2023
Rok 2023 sa začne výstavbou škôlky...

mm30.04.2022
Futbalový štadión by sa mal...

Príspevky z fóra

jan04.12.2023

Jana19.10.2022

dj24.03.2022

Peter Ditrich16.03.2022

Ondro05.08.2021


Príspevky z tém

otázka19.04.2017
Družstevná v Malackách

riki18.03.2015
Skatepark Malacky

pre pána primátora..16.02.2015
Skatepark Malacky

občan daňový poplat13.02.2015
Skatepark Malacky

ironik12.02.2015
Skatepark Malacky

Juraj Říha: Lucia Vidanová možno nemá kamošku Daru Rolins, ale zato má výsledky

Už v sobotu 4. novembra sú od 7.00 do 22.00 voľby do VÚC. Kandidujú v nich aj dlhoročne skúsení komunálnici Lucia Vidanová a Juraj Říha. Nie reči, ale skutky sú tou najlepšou vizitkou. Chceme vás preto poprosiť o ich podporu a príďte v sobotu voliť. Tých pár minút tomu dajme, aby za nás nerozhodli iní.

Milí priatelia,

vyšší územný celok alebo vucka, ako ju familiárne voláme, nie je pre mnohých príťažlivá. Viacero z vás nechce ísť ani voliť a necháva si to na komunálne voľby. Viem to pochopiť. Ale mrzí ma, že je pre ľudí vzdialená a podľa vás my Záhoráci proti veľkej Bratislave nič nezmôžeme. Nemám lepší protiargument ako vlastnú skúsenosť. Rovnako ľudia neverili, keď som kandidoval na primátora, že niečo dokážem. Dnes si môžem aj po rozhovoroch s vami povedať, že to malo význam.

Počas posledných troch rokov sme získali pre mesto vyše dvoch miliónov eur a podarili sa nám veci, o ktorých iní len snívali. Teší ma, že vnímate, ako sa v meste robí. Opravujeme vo veľkom škôlky, kaštieľu sme dali novú strechu, rekonštruujeme vnútrobloky a cesty, modernizujeme verejné osvetlenie, pozdvihujeme šport... jednoducho makáme. Ale chceme dokázať ešte viac. Je pred nami veľká výzva, dokončiť prípravu obchvatu Malaciek s priamym napojením okolitých obcí na diaľnicu. Nie je to sen, je to skutočná priorita, v ktorej už máme výsledky. Dva roky na tom pracujeme a sme takmer pred koncom. Potrebujeme však posledný diel, ktorým je nové cestné prepojenie pred Malackami medzi Levárskou cestou a diaľnicou. V tomto nám môže pomôcť iba tá naša bratislavská vucka. Preto kandidujeme s Luciou Vidanovou na dvoch krajských poslancov a sme presvedčení, že ak dostaneme vaše dva hlasy, dotiahneme ho.

Viem aj to, že Lucia Vidanová je pre ľudí menej známa. Áno, Lucia možno nemá desaťtisíce na kampaňovú agentúru a nie je ani kamoškou Dary Rolins. Zato by nikdy neskopírovala cudzí volebný program či sa v kampani nezviezla na úspechoch iných. Je to jednoducho normálny človek ako my všetci. Sledujem jej prácu dlhé roky a má moju absolútnu dôveru. Je veľmi vnímavá a svojou ľudskosťou rúca bariéry pri prácii s ľuďmi s mentálnym postihnutím v neziskovke Vstúpte. Je veľmi odvážna, keďže sa pred pár rokmi nebála postaviť dokonca vláde pri vakcinárni. Ale je aj mojím rozumným radcom, ktorý stál pri mnohých významných rozhodnutiach v meste.

Priatelia, tri roky sa snažím pomáhať a riešiť vaše prosby. Teraz by som mal jednu prosbu aj ja na vás. Prosím, ak chceme dotiahnuť začatý obchvat mesta, nájdite si v sobotu tých pár minút a príďte nás podporiť svojimi dvomi hlasmi na poslancov. O tie sa uchádzajú aj ľudia, ktorí sa zjavili tri mesiace pred voľbami. A po voľbách o nich opäť nebudeme počuť. Viem aj to, že billboardy znesú veľa. A v tejto kampani sa ich na vás valilo veľa. Nie však reči, ale skutky sú tou najlepšou vizitkou.

Ak nám chcete pomôcť, zdieľajte tieto moje slová vašim priateľom. Sobotou sa to totiž zaiste nekončí, nech to dopadne akokoľvek, a preto vám ďakujem za vašu neustálu podporu. Držme si všetci palce, aby to pre Malacky, Závod a Studienku dopadlo dobre.


Juraj Říha


Vaše dva hlasy. Naše konkrétne záväzky:



pošli na vybrali.sme.sk

Pridaj svoj komentár

Pre pridávanie komentárov platia rovnako pravidlá dohodnuté pre diskusiu. Príspevok sa zobrazí v diskusii až po autorizácii administrátorom, takže ho prosím neposielajte viackrát.


Opíšte tento kontrolný text: lpm

Komentáre k článku