Ľudia pre Malacky » Brigáda v MŠ na Záhoráckej

Krátke správy

27.04.2023
Záchranná brigáda Hasičského a záchranného zboru v Malackách v súčinnosti s Okresným riaditeľstvom Hasičského a záchranného zboru v Malackách pozýva verejnosť pri príležitosti osláv sviatku svätého Floriána, patróna hasičov, na Deň otvorených dverí, ktorý sa uskutoční dňa 05. mája  v čase od 08.30 h do 12.00 h v priestoroch Záchrannej brigády Hasičského a záchranného zboru v Malackách na Továrenskej ulici č. 1.

30.10.2022
Z 10 kandidátov ĽPM sme získali 10 poslaneckých mandátov. Novým poslancom zastupiteľstva sa stane náš kandidát Tomáš Beňo.Kandidát na primátora Juraj Říha uspel so 4171 hlasmi, čo predstavuje 79,81 % z 5 226 platných hlasov odovzdaných všetkým kandidátom.


» Archív krátkych správ

Inzercia

Ordinačné hodiny

Posledné komentáre

eva11.03.2024
Ulica Martina Benku prejde...

Michal11.08.2023
Ulica Martina Benku prejde...

nobody29.06.2023
Primátor Říha: Stavebný ruch ustane...

Gusto25.04.2023
Mesto obstaráva cyklotrasu z...

Max24.03.2023
Začala stavebná úprava svetelnej...

Luboš06.03.2023
Mesto získalo takmer 950 tisíc eur na...

Peter Ditrich06.02.2023
Rok 2023 sa začne výstavbou škôlky...

mm30.04.2022
Futbalový štadión by sa mal...

Príspevky z fóra

jan04.12.2023

Jana19.10.2022

dj24.03.2022

Peter Ditrich16.03.2022

Ondro05.08.2021


Príspevky z tém

otázka19.04.2017
Družstevná v Malackách

riki18.03.2015
Skatepark Malacky

pre pána primátora..16.02.2015
Skatepark Malacky

občan daňový poplat13.02.2015
Skatepark Malacky

ironik12.02.2015
Skatepark Malacky

Brigáda v MŠ na Záhoráckej

Nové elokované triedy Materskej školy J. Kollára v priestoroch Základnej školy na Záhoráckej by mali byť začiatkom septembra uvedené do prevádzky. Riaditeľstvo školy plánuje prijať 46 nových detí, ktoré neboli z kapacitných dôvodov doteraz prijaté. Od pondelka 18.8. začnú zamestnanci MŠ upratovať a zariaďovať pracovisko pre očakávaných škôlkarov. Všetci, ktorí by chceli prísť s prácami v interiéri aj exteriéri škôlky pomôcť, sú srdečne vítaní.

 

 

 

P O Z V Á N K A

na brigádu

 

Vážení rodičia budúcich škôlkarov a dobrovoľníci,

 pozývame Vás na brigádu pri dokončovacích prácach (upratovanie interiéru, čistenie ihriska a átria) potrebných na otvorenie prevádzky elokovaných tried na Záhoráckej ulici.

Brigáda sa uskutoční

 

v stredu 20. augusta od 9.00 h

v sobotu 23. augusta od 9.00 h

 

v nových priestoroch Materskej školy J. Kollára sídliacich

 v areáli Základnej školy na Záhoráckej.

Pracovné pomôcky, rukavice a náradie zabezpečí materská škola.

 

 

 

                                                       Riaditeľstvo Materskej školy J. Kollára

 

  V prípade akýchkoľvek otázok neváhajte kontaktovať pani zástupkyňu Martinu Novotovú na tel. 0905/227 310 alebo na e-mailovej adrese martina.novotova26@gmail.com.

 

 

 



pošli na vybrali.sme.sk

Pridaj svoj komentár

Pre pridávanie komentárov platia rovnako pravidlá dohodnuté pre diskusiu. Príspevok sa zobrazí v diskusii až po autorizácii administrátorom, takže ho prosím neposielajte viackrát.


Opíšte tento kontrolný text: lpm

Komentáre k článku

15.08.2014 13:08:30 | Juraj

Viem, že tento príspevok nezverejníte kvôli cenzúre, ale aspoň kompetentní si ho prečítajú / aspoň dúfam..../ Pre Judr. Ing. Říhu : Sľubovali ste a stále sľubujete zmeny na MsÚ Malacky, ale skutky tomu nenasvedčujú!!!!! 1.Prečo ste podržali kobtrolorku , veď za MCSS je spoluvinná ako ďaľšie dve priamo dotknuté osoby, aj keď odsúdená bola len jedna.....2.Prečo prednosta dal robiť rek. škôlky na Záhoráckej Vášmu susedovi - vyučenému v odbore " kuchár - čašník " ???? 3.Prečo Adamovič robil dve výberové konania na rek MŠ na Juhu s jedným a tým istým víťazom ???? 4.Ako Cesty Nitra urobia Záhradnú, Továrenskú a Oslobodenia za 251 000 EUR, keď rozpočet je cca 450 000 eur -bude to na úkor kvality alebo množstiev ???? 5. Prečo výberové konania sa robia prieskumom trhu cez spriaznené firmy ??? a nie zverejnením na malackej stránke ????? Dúfam , že v predvolebnej kampani budete mať aj verejné zhromaždenia...tam sa Vás to opýtam aj verejne !!!! a tých tém bude aj viacej...ako spomalovače, reklamované vady a nederobky na akciach mesta /nenárokované !!!!/

18.08.2014 08:58:45 | miloš

staci sa ist pozriet na kvalitu cesty na duklianskych hrdinov, kde cesta bola v poriadku nez ju vymenily za nekvalitnu a vsade flekovanu ako sa asfalt krci a robia sa diery. Aj ked cestu nevlastni mesto ma doliehat na BSK aby ju opravily tak ako ma byt a nie ludom strpcovat zivot s tym ze mesto sa o nic nestara. Takto dopadnu aj rekonstrukcie daných ciest. Kvalita asfaltu bude mizerna a po dvoch rokoch sa tam pekne budu robit diery, lebo vyberu najmenej kvalitny asfalt aby sa este niekto nabalil co ostane.

18.08.2014 11:00:16 | Hela

Dnes sme sa boli pozriet na pripravovane priestory na Zahorackej a musim zial povedat, ze skor sklamali ako potesili. Neviem, ci veta "deti sa maju skutocne na co tesit" v uverejnenom clanku, nebola myslena skor ironicky. Okrem novych socialnych zariadeni, je to pre tie najmensie deti cista pohroma. Ziadny dvor, okrem 1 preliezky, deti maju k dispozicii VYBETONOVANE ATRIUM! Pri vchode kovove klietky (satne pre ziakov ZS), neviem si predstavit ten hluk pri prichode a odchode ziakov ZS, hned v susedstve spalne a herni pre deti..a najvacsi sok bol pri jedalni, kde budu musiet 3-rocni vysporovat na 2.poschodie do jedalne 3x denne (desiata, obed, olovrant),len dufam, ze sa nebudu stravovat medzi 100 dalsimi ziakmi v normalnej skolskej jedalni.
Prace je tam aspon na mesiac, tazko si prestavit fungovanie o cca 2 tyzdne. I ked napad to bol povodne dobry, bez VYRAZNEJ PODPORY rodicov ( a najma v oblasti financii pri nakupe pomocok pre skolkarov, aby sa vobec mali kde a s cim hrat, to bude skor skolka za trest).
Myslim si, a to je len moj osobny nazor, ze fungovanie pri ZS (aj ked bola snaha o oddelene fungovanie), je pre takto male deti nevhodne, dalo by sa o tom uvazovat pri predskolakoch, ktori by si mali postupne zvykat na skolsky rezim. Pre ani nie 3.r.deti to bude skor riadny sok, co sa tyka bezneho fungovania, ako hranie vonku, stravovanie, poobedny spanok a vobec cely ruch naokolo.

18.08.2014 22:41:45 | miro

pan riha, nemajte strach. ten najjuzanskejsi zo vsetkych juzanskych juzanov sa stahuje k nam na radek! ani tolko odvahy nema aby juzanom povedal ze robi na nich podfuk a sam z juhu uteka do rodinneho domu. plna hubicka reci o juhu ale sa zduchne. len nech dojde a kandiduje tu na radku, dostane volebny vyprask na radku za to jeho tichucke stahovanie ciganov na hlboku!! my mu to pripomenieme, nezabudli sme!!! aj keby sme mali pochodit a letakmi ponalepovat kazdy stlp aby sme si pripomenuli jeho arogantne spravanie voci nam ked sme mu na ten podvod s ciganmi dosli!

20.08.2014 14:48:21 | jaja

bolo by fajn, keby skolka zacala uz aj s rodicmi komunikovat. Nebyt tejto stranky, rodicia deti nevedia nic. A vyjadrenia o prijati tiez ziadne zatial. Kto je teda prijaty do tych dvoch tried???

20.08.2014 17:50:18 | Zuzana Baligová

Pre Jaja:

Pravdepodobne odpovedám rodičovi dieťaťa, ktoré by malo byť prijaté do MŠ na Záhorácku. Pokúsim sa na to odpovedať tak, ako by som konala ja, ak by sa to môjho dieťaťa týkalo. Zdvihla by som telefón a zavolala by som pani riaditeľke, ktorá by Vám určite vysvetlila, či moje dieťa bude prijaté a aj dôvody, prečo doposiaľ neboli doručené žiadne podklady či rozhodnutie o prijatí.

Na novom pracovisku sa už od dnešného dňa pracuje, v pracovných dňoch tam nájdete pani zástupkyňu Martinu Novotovú, ktorá Vám tiež podá relevantné informácie.

Pokiaľ viem, mali by byť prijaté do MŠ deti s dovŕšením veku 3 rokov do konca januára 2015. Považujte však túto informáciu za orientačnú, nie som kompetentná Vám na to odpovedať. Rozhodnutia o prijatí budú ihneď doručené po tom, ako pán minister podpíše kladné rozhodnutie o registrovaní týchto tried do siete škôl. Očakávame to v najbližších dňoch. Deti by mali nastúpiť do MŠ s najväčšou pravdepodobnosťou od 7.9.2014.

Chápem vašu situáciu, ale skúste pochopiť aj Vy tím ľudí, ktoré pre to, aby deti mali kam nastúpiť, obetovali pohodu letných dní :-).

Dnes bola brigáda, boli tam aj rodičia budúcich škôlkárov, aj pani riaditeľka a pani zástupkyňa, mohli ste prísť medzi nás. Dokonca sú na pracovisku už aj nové pani učiteľky, ktoré bude detičky vychovávať. Príležitosť sa zoznámiť s priestormi a kompetentnými ľuďmi bola dnes a bude aj v sobotu.

Všetko je na dobrej ceste a ak Vám moja odpoveď nebola postačujúca, obráťte sa na už spomínané kompetentné osoby.

Želám pekný deň,

Zuzana Baligová

20.08.2014 20:25:59 | Jaja

Do skolky sme volali niekolkokrat, vzdy sme dostali odpoved, ze nikto nic nevie a pani riaditelka je na dovolenke - v rozmedzi tyzdnov. Takze nie je to tak, ze by sme skolku nekontaktovali.
Okrem toho, doteraz sa vzdy posielali vyjadrenia postou.

20.08.2014 20:41:20 | Jaja

samozrejme, ze je to Vasa volba, akym sposobom bude skolka komunikovat s rodicmi, ale spolahnut sa, ze vsetci sleduju facebook a LPM je trochu zvlastne, nic v zlom

20.08.2014 21:17:43 | Jaja

Ozaj, aby nedoslo k nedorozumeniu, pozvanku na brigadu, ano, ma aj skolka na svojej webstranke. Ale predtym vobec nic. Ja si myslim, ze tak, ako sa posiela vyjadrenie o prijati/neprijati bezne, tak sa moze aj teraz...plus kratka sprava o brigade. Mozno aj viac rodicov by prislo. Jasne, ze to je vec nazoru. Napokon, su to rodicia, co cele leto riesili, co urobia s detmi, kedze oficialne do skolky prijate nie su a oni sa musia prisposobit, chapem.

20.08.2014 21:35:05 | Zuzana Baligová

Pre Jaja:

Netvrdila som, že LPM.sk alebo Ľudia pre Malacky na Facebook-u nahrádza webovú stránku materskej školy. Redakcia spracováva články a príspevky podľa vlastnej koncepcie, bez ohľadu spracovania/nespracovania témy inými webovými portálmi.

Komunikáciu s vedením MŠ nebudem komentovať, neprináleží mi to. Napísala som Vám už v predchádzajúcom príspevku možnosti kontaktu aj s novou zástupkyňou. Dokonca na pozvánke na brigádu máte aj telefonický a e-mailový kontakt na jej osobu, alebo ju navštívte priamo v škôlke.

21.08.2014 08:05:21 | Jozef

Pokial viem, stale nemaju na tu skolku potrebne schvalenie ministerstva. A vedeli to vopred, ked schvalovali zamer, ze je neskoro na cely schvalovaci proces a ze ho nedostanu.

21.08.2014 09:57:33 | Jaja

neberte to v zlom, proste, kazdy mame inu predstavu o komunikacii, to je vsetko. Da sa vyhrabat info aj o tom, ze vlastne schvalene to cele este nie je, aj teraz uz zajst za prislusnymi osobami. Teraz uz ano. To je v pohode. Pekny den.

21.08.2014 12:44:43 | Juraj

Pre Judr. ing. Řihu : Som milo prekvapený , že ste zverejnili môj príspevok zo dňa 15.08.2014 .Ale nedalo by sa odpovedať na všetky moje postrehy ??? Skuste to poriešiť buď priamym preverením alebo interpeláciou priamych dotknutých....Ak to pôjde, zverejním aj ďaľšie "pikošky" z MsÚ .....

21.08.2014 19:29:27 | Iveta

Pra Zuzanu Baligovú

Osobne som sa bola v škôlke na Kollárovej spýtať na nové triedy , slušne som bola vypoklonkovaná , že p. riaditeľlka je na dovolenke a p. asi zástupkyňa o ničom nevie a vraj keby aj vedela aj tak nepovie, pretože je to vec riaditeľky a nie jej.Takže čo to tu splietate o tom, ako by sa mali rodičia informovať. A taktiež píšte ako pracovníci obetovali pohodu letných dní!! A čo my rodičia , čo sme museli obetovať - celé prázdniny v strese čo urobíme s dieťmi keď sa to nepodarí , atď. Tak nám tu nepodsúvajte takéto táraninky. Nie je to na mieste , ani ony ani my rodičia sme takúto situáciu nezapríčinili , toto sa malo už riešiť oveľa oveľa skôr a nie keď nám horí za pätama a potom budete niekoho vynášať do výšin a velebiť. A čo sa týka brigády , keby som dostala oznámenie o prijatí môjho dieťaťa , neváham ani chvíľu a ideme s manželom na brigádu . Ale zatiaľ neviem na základe čoho , keď ma tak v škôlke informovali. Ako som sa presvedčila , tak pani riaditeľka asi " neobetovala pohodu letných dní " že p. Baligová

21.08.2014 22:28:19 | Ani

A to je tá chyba... väčšina z nás pomáha len ak mu to má niečo vyniesť...prečo si nepomáhame bez toho, aby sme z toho niečo mali? Len tak? Prečo sa každý pýta: a čo z toho budem mať ja?

Jeden z dôvodov, prečo padla Rímska ríša je:
"Staletími předků prověřené hodnoty - jako je čest, smysl pro povinnost, zodpovědnost, nadšení pro práci, pro dobročinnost, zápal pro věci veřejné, jsou vysmívány a zesměšňovány."

Pozvánka obsahuje: "Vážení rodičia budúcich škôlkarov a dobrovoľníci..."
Prečo by sme nemohli byť len tí dobrovoľníci?